Akaryakıt fiyatlarındaki zam furyası durmak bilmiyor! Rekor zam geliyor: Litresi 30 lirayı aşacak

Akaryakıt fiyatlarındaki zam furyası durmak bilmiyor! Rekor zam geliyor: Litresi 30 lirayı aşacak

Milyonlarca araç sürücüsünün canını sıkacak haber geldi. Rusya ve Ukrayna Savaşı'ndan kaynaklı akaryakıt fiyatları sürekli artarken, geçici indirim sonrası yeni zam haberi geldi. İşte, akaryakıt fiyatlarına gelecek büyük zammın detayları...

Son zamanlarda peş peşe gelen zamlardan sonra araç sahiplerini akaryakıt fiyatlarını devamlı takip ediyor. LPG ile motorin fiyatlarındaki değişiklik sürerken, yeni zam haberi de geldi. Yeni zammın ardından motorinin litresine 1 lira 7 kuruşluk zam yapılırken, benzin fiyatlarında henüz bir değişiklik yok.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

Benzin: 26.60 TL
Motorin: 25.19 TL
LPG: 11.85 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

Benzin: 26.65 TL
Motorin: 25.25 TL
LPG: 11.89 TL

yeni-proje-42.jpg

ANKARA

Benzin: 27.13 TL
Motorin: 25.72 TL
LPG: 11.97 TL

İZMİR

Benzin: 27.15 TL
Motorin: 25.83 TL
LPG: 11.99 TL

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış, sürücüleri ekonomik olarak zorlarken, araç kullanım maliyetlerini de artırıyor. Bu yüzden sürücüler, tasarruf önlemi alarak daha verimli sürüş teknikleri uygulamaya ve alternatif ulaşım seçeneklerine yönelmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN