Akaryakıta toplamda 4.5 lira zam! Akaryakıtta tabela yine değişti... İşte 2 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıta toplamda 4.5 lira zam! Akaryakıtta tabela yine değişti... İşte 2 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları

Özellikle de döviz kurundaki ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar vatandaşların benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip etmelerine neden oluyor. Üst üste gelen zamlar fiyatlardaki günlük değişimin araştırılmasına yol açıyor. Peki 2 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları nedir? İşte 2 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları…

Geçtiğimiz günlerde ÖTV’de artırmaya gidilmesinin ardından benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar vatandaşları şaşkına uğrattı. Öte yandan her gün güncel akaryakıt fiyatları araştırılmaya başlandı.

Özellikle aynı gün içinde ve peş peşe günlerde gelen zamlar vatandaşların iyice kafasını karıştırdı. Son olarak motorin fiyatlarına geçtiğimiz beş günde 2.5 liralık bir zam yapılmıştı. Benzin fiyatlarında bir değişiklik yaşanmazken araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı.

2 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Brent petroldeki yükseliş ve dolar kurunun Türk Lirası karşısındaki zirve seyri sonrası bugün ( 2 Ağustos Çarşamba ) itibariyle LPG fiyatlarına 2 TL 3 Kuruş zam yapıldı.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 34,46 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 36,09 liradan satılıyor.

LPG ise İstanbul'da 16,38 liradan satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN