Altın fiyatlarında bu seviyeyi duyan kuyumcuya akın edecek! Selçuk Geçer açıkladı: Füze gibi uçacak!

Altın fiyatlarında bu seviyeyi duyan kuyumcuya akın edecek! Selçuk Geçer açıkladı: Füze gibi uçacak!

Altın fiyatları son yılların rekor seviyelerine ulaşırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den olay bir tahmin geldi. Elinde altın olanlar o günü beklesin! Altın fiyatları füze gibi uçuşa geçiyor

Ekonomist Selçuk Geçer, yükselişe geçen altın fiyatları için değerlendirmeler de bulundu. Geçer, altın fiyatların rokertleneceğini belirterek, yeni rakamı açıkladı. Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları bakın hangi rakamları görecek?

gramaltin.jpg

ALTIN FİYATLARINI ETKİLEYECEK 2 FAKTÖR

Altın fiyatlarına ilişkin kritik değerlendirme yapan Selçuk Geçer, şu an ki rakamların hala ucuz olduğunu ifade etti. Geçer, 14 Mayıs seçimlerinden sonra kur krizine dikkat çekti. Altının yükselişinde 2 faktörün olacağını kaydeden Geçer, bunlardan birinin FED kararları 2'cinin ise seçimlerin olacağını belirtti.

onsaltin.jpg

ONS ALTIN ZİRMEYE TIRMANACAK

Geçer, ons altının zirveye tırmandığını söyleyerek, " Öncelikle 2023 sonuna kadar faizlerde bir indiri beklemek çok iyimserlik olur. Altının yükselmesi için de böyle bir şeye gerek yok. Faiz kararları ve sıkı para politikaları altında ezilerek beklediği yükselişi gerçekleştiremeyen ons, şu anda hiçbir engel tanımadan zirveye doğru ilk adımlarını attı." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN