Altın fiyatlarında yer yerinden oynayacak! Bu seviyeyi kimse tahmin edememişti: Bakın kaç TL olacak!

Altın fiyatlarında yer yerinden oynayacak! Bu seviyeyi kimse tahmin edememişti: Bakın kaç TL olacak!

Altın fiyatlarındaki değişiklik devam ederken altın ve para piyasaları uzmanı rekor tarihi açıkladı. Bu fiyatları duyan soluğu döviz ve kuyumcularda alıyor. İşte İslam Memiş'in altın ve dolar tahminleri…

Son haftalarda piyasalardaki dalgalanmalar devam ederken Altın fiyatlarındaki düşüş, dolar kurundaki yükseliş dikkat çekiyor. Hangi yatırım aracı en çok kazandıracak? sorusunun yanıtı aranırken akıllardaki soru işaretlerini gideren isim İslam Memiş oldu. Uzman isim rekor rakamlar için o tarihi verdi. İşte İslam Memiş'in altın ve dolar tahminleri…


ALTINDA KAYIP HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Merkez Bankası ve FED faiz kararlarının ardından altın fiyatlarındaki kayıpta her geçen gün artıyor. Bu süreç içerisinde eğerlendirmeleri ile gündemde yer alan İslam Memiş, BİST 100 endeksi için önemli bir uyarı yaptı. Baskılanma sürecinin devam edeceğini dile getiren Memiş, geçtiğimiz hafta endeksin 5.058 puanda yer aldığını vurguladı. 4.950 ile 5.250 puanın geçerliliği koruduğunu aktaran Memiş, kısa vadede baskılanma sürecinin devam edebileceğinin altını çizdi.
altinlar-001.jpg

ALTIN VE DOLAR FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Deprem felaketinin ardından ekonomide de bazı değişiklikler meydana geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırım aracı olarak altını seçenleri uyardı. Dolar fiyatlarında beklenen seviyeyi açıklayan İslam Memiş, 18,84 ile 18,89 rakamlarının ekranlarda görüleceğini duyurdu. İslam Memiş, serbest piyasada ise rakamların 19,10 ile 19,30 seviyesinde yer alacağını aktardı. Dolarda bu fiyat aralıklarının devam edeceğine değinen uzman isim kısa vadede kontrollü sürecin görüleceğini söyledi.
altin-dolar.jpg

DOLARA YATIRIM YAPANLARI UYARDI

Döviz hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan İslam Memiş, Euro paritesinin oldukça düşük olduğunu ve ekranlarda görülen rakamların 18,80 ile 20,50 rakamları arasında olduğunu aktardı. Serbest piyasaya vurgu yapan İslam Memiş, rakamların 20,18 ile 20,30 rakamları arasında olacağına değindi. Yorumlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Memiş, dolar yerine Euro'nun daha çok değerleneceğinin altını çizdi. İslam Memiş, "Bugünlerde 1,05 bandında geçen EUR/USD paritesinin oldukça düşük olduğunu söyleyebilirim. Diğer atağında 1,05’den 1,11’e yükseldiğini, bu seviyeden gerilediğini anımsatmak isterim" dedi.
dolar-ne-oldu.jpg

ALTIN SONUNDA REKORU KIRIYOR

Altın fiyatlarında görülen düşüşler oldukça dikkat çekerken uzman isim, gram ve ons altın fiyatı için önemli bir açıklama yaptı. Gram altında görülecek seviyeyi açıklayan Memiş hedefin 1550 TL olduğunu aktardı, Dolar ve ons fiyatının sert ataklar beklediğine değinen İslam Memiş, yılın ikinci yarısında fiyatlarının yükseleceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN