Altını olanın başından aşağı kaynar sular dökülecek... Altında frene basıldı, o rakamı gören gözlerine inanamıyor

Altını olanın başından aşağı kaynar sular dökülecek... Altında frene basıldı, o rakamı gören gözlerine inanamıyor

Altını olanların başından aşağı kaynar sular dökülecek! Altında frene basıldı, o rakamı görenler gözlerine inanamıyor! İşte 16 Ocak 2024 altın fiyatları...

Son günlerde Merkez Bankaları yetkililerinden gelen "sıkılaştırma devam etmeli" mesajları, doları güçlendirdi ve gram altını 2000 TL seviyelerine doğru sürükledi. Bugün yaşanan gelişmelerle birlikte gram altın yüzde 0,25'lik bir düşüşle işlem görüyor.

Detaylar: Dolar, diğer para birimleri karşısındaki gücünü ölçen DXY endeksi ile 102,689'a kadar yükselerek güçlü bir performans sergiledi. Bu durum, altın piyasasında dalgalanmalara neden oldu.

16 OCAK 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Gram, çeyrek, ata altın fiyatları ne kadar? 12 Şubat gram, çeyrek, ata altın fiyatları kaç TL oldu? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

  • Gram Altın: 1,983 TL
  • Çeyrek Altın: 3,338 TL
  • Yarım Altın: 6,667 TL
  • Cumhuriyet Altını: 13,384 TL
  • ONS Altın: 2,051 dolar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN