Araç sahiplerine büyük şok! Akaryakıt fiyatları değişiyor: Büyük zam sonrası güncel fiyatlar

Araç sahiplerine büyük şok! Akaryakıt fiyatları değişiyor: Büyük zam sonrası güncel fiyatlar

Pazartesi günü itibariyle güncel motorin, LPG ve benzin fiyatları da merak konusu oldu. Yapılan zam sonrası bu rakamlar değişti. İşte yeni rakamlar...

Geçtiğimiz haftanın son iş gününde benzin ve motorin fiyatlarına zam yapıldı. Yapılan zamla birlikte pompa fiyatları da değişti. İşte güncel 12 Haziran motorin ve benzin fiyatları...

ÜÇ BÜYÜK KENTTE AKARYAKIT FİYATLARI

akaryakıt

Motorin fiyatına 1,25 Türk Lirası zam yapıldı ve İstanbul Anadolu Yakası'nda litre fiyatı 22,07 Türk Lirası oldu. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise motorin litre fiyatı 20,75 Türk Lirası olarak belirlendi.

Benzin fiyatına ise 2,35 Türk Lirası zam geldi. İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin 23,89 Türk Lirası, İstanbul Avrupa Yakası'nda ise 23,94 Türk Lirası olarak fiyatlandırıldı.

Ankara'da benzin litre fiyatı 24,30 Türk Lirası, motorin litre fiyatı ise 22,43 Türk Lirası oldu. LPG'nin litre fiyatı ise 10,57 Türk Lirası olarak belirlendi.

İzmir'de benzin litre fiyatı 24,29 Türk Lirası, motorin litre fiyatı ise 22,51 Türk Lirası olarak güncellendi. LPG'nin litre fiyatı ise 10,46 Türk Lirası olarak kaydedildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN