Artan fiyatlar vatandaşı oraya sürükledi! Ucuz ürün almak için öyle bir yöntem buldular ki: Duyan koşa koşa gidiyor

Artan fiyatlar vatandaşı oraya sürükledi! Ucuz ürün almak için öyle bir yöntem buldular ki: Duyan koşa koşa gidiyor

Gıdadan giyime kadar artan fiyatlar vatandaşın cebine zorlamaya devam ediyor. Kırıkkale'de ise vatandaşlar ucuza ürün bulabildikleri oraya akın ediyor...

Kırıkkale halkı, eşya ve kıyafet gibi çeşitli ürünlerin tezgahlarda yer aldığı bit pazarına akın ediyor. Cumartesi gecesi kurulmaya başlayan bit pazarı, Pazar akşamı geç saatlere kadar vatandaşa hizmet veriyor.

ALICI DA SATICI DA MEMNUN

İHA muhabirine konuşan Kırıkkale İkinci El ve Hurdacılar Dernek Başkanı Emrah Ünlü, yaklaşık 3 yıldır pazarda hizmet verdiğini söyleyerek, vatandaşın 2. el eşyalara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Fiyatların da oldukça uygun olduğuna dikkat çeken Ünlü, "3 yıla yakın burada hizmet veriyoruz. Maddi durumu zayıf olan insanlar ihtiyacı olan her şeyi burada alabiliyor. Esnaf da memnun vatandaşlar da memnun. Buradaki eşyalar ikinci el olduğu için insanlar biraz daha ucuz alıyorlar. Temiz olduğu için de her yerde kullanabiliyor ve geri dönüşüm sağlamış olabiliyor" ifadelerini kullandı.

kirikkale-bit-pazari-1.jpg

Pazar esnafından Salman Erol ise, "İkinci el eşya satıyoruz. Ankara'dan topladığımız kapıcılardan aldığımız ikinci el eşyaları pazarda değerlendiriyoruz. Mağazadaki pahalı ürünleri alamayan esnaf, köylü, çiftçi buradan yararlanıyor. Pazarımız şu anda kalabalık" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN