Artık kadınlar eşine harçlık verecek! KOSGEP projeleri devam ediyor, işte kadınlara para kazandıracak proje fikirleri

Artık kadınlar eşine harçlık verecek! KOSGEP projeleri devam ediyor, işte kadınlara para kazandıracak proje fikirleri

Çalışarak kendi ayaklarının üzerinde durmak isteyen kadınlara destek olan KOSGEB, farklı çalışma paketleriyle kadınların fikirlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda kadınlara çeşitli işler sunan KOSGEB'in projeleri de belli oldu. İşte, kadınların KOSGEB destekli yapabilecekleri işler...

Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomi üzerindeki etkinliği ve rolünü artırma amacı ile kurulan KOSGEB ayrıca kadın girişimcilere yönelik de destek paketleri hazırlıyor. Özellikle koronavirüs salgını sonrasında yeni iş fikirleri sunan KOSGEB, girişimci kadınlara sunduğu imkanlarla dikkat çekiyor. İşte, KOSGEB tarafından kadın girişimcilere sunulan 10 girişimcilik önerisi...

SMOOTHİE BARI AÇMAK

smoothie.jpg

Sunumuyla göz zevki yaşatan ve sağlıklı beslenmeye önem verenlerin sık sık tükettiği smoothieler sağlıklı aperatiflerin başında geliyor. Sosyal medyada da yoğun ilgi gören smoothieler için küçük bir stand açmak kadın girişimciler için ideal bir iş olarak görülüyor.

TARIMSAL DRONE HİZMETİ

tarimsal.jpg

İş alanında kolaylık sağlayan dronelar, ilaçlama ile tohumlama gibi işlemlere yardımcı olan insansız hava araçlarıdır.

NAİL ART STÜDYOSU AÇMAK

nail.jpg

Kadın girişimcilerin rahatlıkla yapacağı işlerin başında gelen nail art stüdyosu açmak, son zamanların en popüler işlerinden. Bu işe giren kadınlar yüksek kazanç sağlayabilirler.

KAPSÜL OTEL AÇMAK

kapsul.jpg

Japonya'da çok fazla tercih edilen ve genelde günübirlik konaklamalarda kullanılan kapsül oteller Türkiye'de ilk olarak Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar terminalinde hizmete girmiştir.

DİJİTAL PAZARLAMA AJANSI

dijital-pazarlama.jpg

Hem günümüzün hem de geleceğin popüler alanı olan internet teknolojisinin getirisi olan dijital pazarlama trendi önemli bir iş imkanıdır. Bu sektörde hizmet veren kadın girişimciler oldukça yüksek gelirler elde edebilirler.

BOWL RESTORANI AÇMAK

bowl.jpg

Düşük maliyetli ancak yüksek kazançlı işlerin başında gelen bowl restoranlar genellikle sağlıklı beslenmeyi seven kişiler tarafından tercih ediliyor.

DİJİTAL ÜRÜN SATIŞI

dijital.jpg

Teknoloji devri olan çağımızda dijital ürün satışlarıyla çok fazla karşılaşıyoruz. E-kitaptan excel tablolarına kadar birçok şey dijital ürün kapsamına giriyor.

ESNAF KURYE

esnaf.jpg

2023 yılının en parlak iş fikirleri arasında olan esnaf kuryeliğin getirisi de bir hayli yüksek.

ANTİKACI AÇMAK

antika.jpg

Meraklıları tarafından her zaman ilgi çekici bulunan antika pazarları da oldukça yüksek getirili iş kolları arasında yer alıyor. Bu yüzden küçük bir antikacı dükkanı açmak kadın girişimciler için oldukça uygun bir fikir.

YOGA SALONU AÇMAK

yoga.jpg

Popülerliğini kaybetmeyen yoga salonları da ideal bir seçenek.

SEO UZMANLIĞI

seo.jpg

Home office olarak da çalışılabilecek olan SEO uzmanlığı özellikle kadın girişimciler için ideal bir meslek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN