Ayçiçek yağında dev indirim! O marketlerde 140 TL'nin altına düştü: Stoklar bitmeden yetişin, son 3 gün kaldı

Ayçiçek yağında dev indirim! O marketlerde 140 TL'nin altına düştü: Stoklar bitmeden yetişin, son 3 gün kaldı

Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatları tavan yapmıştı. Fiyat artışlarından en çok etkilenen ürünlerin başında ise ayçiçek yağı gelmekte. Ucuza ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar ise zincir marketler tarafından yapılan indirimleri araştırmaya başladı. Beklenen indirim haberi ise o marketlerden geldi. 4 litrelik ayçiçek yağı 140 TL'nin altına düştü. Stoklar bitmeden yetişin, son 3 gün kaldı. İşte indirim haberinin detayları...

2022 yılının başından bu yana sürekli olarak zamlanan ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların gündeminde. Ucuza yağ almak için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip eden tüketicilere beklenen haber geldi. O marketlerde dev kampanya başladı. 4 litrelik ayçiçek yağı 140 TL'nin altına kadar düştü. Yetişen alıyor, bitmeden koşun. İşte detaylar...

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Artan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan hareketlilikle ayçiçek yağı fiyatları tavan yapmıştı. Artan fiyatlar vatandaşların alım gücünü düşürürken tüketiciler zincir marketler tarafından yapılan indirimleri kovalamaya başladı. Beklenen indirim haberi ise o marketlerden geldi. Ayçiçek yağında dev indirim. ŞOK marketleri yeni indirimini duyurdu. Almayan çok pişman olur.

sdvsdv-2.jpg

SON 3 GÜN KALDI! STOKLAR BİTMEDEN YETİŞİN

ŞOK market müşterilerine özel yaptığı duyuru ile yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre ŞOK marketlerinde 4 litrelik ayçiçeği yağını 139 TL’den satışa sunulmaya başlandı. Kampanya 3 gün sonra bitiyor elinizi çabuk tutun.

dfvdfvd-7.jpg

GÜNCEL AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

ŞOK marketin diğer ayçiçek yağı fiyatlarındaki son durum ise şu şekilde;

  • Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 lt 149,50 TL
  • Evin Ayçiçek Yağı 2 lt 69,75 TL
  • Evin Ayçiçek Yağı 1lt 37,50 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN