Benzin fiyatlarında zam geldi! İndirim sonrası zamlar kapıya dayandı: 23 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin fiyatlarında zam geldi! İndirim sonrası zamlar kapıya dayandı: 23 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında sık sık değişen rakamlar bugün itibariyle yeniden güncellendi. Benzin fiyatlarına gelen zam sonrasında otomobil sürücüleri tepki gösterdi. Son zamanlarda üst üste indirim alan akaryakıt fiyatlarında vatandaşlar keyfini süremeden zam geliyor. Peki güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs güncel fiyat listesi...

23 MAYIS GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

Son yıllarda sürekli olarak dalgalanan akaryakıt fiyatlarında yeniden bir değişiklik söz konusu. Mayıs ayı ile birlikte üst üste gelen akaryakıt indirim haberleri üzerine üzen haber geldi. Henüz indirimin keyfini süremeyen vatandaşlar her zaman olduğu gibi yeni güne zam haberi ile uyandı.

Sürekli olarak indirim ve zam haberleriyle gündeme gelen akaryakıt fiyatları otomobil sürücülerine isyan ettirdi. Son gelen haber ile benzin fiyatları yeniden güncellendi. 23 Mayıs 2023 tarihiyle değişen benzin fiyatları brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmalardan etkilendi.

Gece yarısı itibariyle gelen zam pompa fiyatlarına yansıdı. Sabah vakitlerinde akaryakıt istasyonlarına giden vatandaşlar benzin fiyatındaki zammı görünce şaşkına döndü. Peki ne kadar zam yapıldı?

cy0w2c-x.jpg

BENZİN FİYATLARINA ZAM

Gece yarısı itibariyle gelen akaryakıt zammı ile sürücüler isyan etti. Brent petrol varil fiyatındaki artış ve dolar kurundaki dalgalanmalardan etkilenen benzin fiyatlarında zamma gidildi. Benzin fiyatlarına gece yarısı itibariyle 77 kuruş tutarında zam yapıldı. Daha öncesinde aldığı indirimleri gelen zam ile birlikte eriten benzin fiyatlarında güncel rakamlar merak konusu oldu. Motorin fiyatlarında ise bir değişiklik meydana gelmedi.

2-itlc.jpg

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 20,52 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 19,33 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 20,58 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 19,39 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin fiyatı: 20,93 TL

Ankara Motorin fiyatı: 19,74 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin fiyatı: 20,92 TL

İzmir Motorin fiyatı: 19,82 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN