Bir hafta sonra dolarda ipin ucu kaçacak! Ünlü ekonomist 'o rakama fırlayacak' diyerek duyurdu

Bir hafta sonra dolarda ipin ucu kaçacak! Ünlü ekonomist 'o rakama fırlayacak' diyerek duyurdu

Son zamanlarda sık sık ekonomistlerin dilinde olan dolar kuruna dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuruna dair açıklamalarda bulundu. Dolar yatırımcılarına bir hafta kadar beklemeleri gerektiğini ifade eden uzman isim dikkat çekti. Dolar yatırımcıları ise dolar kurunun nasıl bir grafik çizeceği konusunda araştırmalarına başladı. Peki dolar kuru artacak mı? İşte tüm detaylar...

DOLAR YATIRIMCILARINA 1 HAFTA UYARISI

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalara ilişkin uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dolar ve altın kurundaki dalgalanmanın hızlanması ile birlikte yatırımcılar tedirginleşti. Altın fiyatlarında son ayda büyük bir düşüş meydana gelirken dolar kurunda yükseliş ile birlikte uzman isimlerden açıklamalar geliyor.

Gündemin ana maddesi haline gelen dolar ve altın kuruna dair tahminler ve iddialar kol kanat geziyor. Dolar kurunda yaşanan ani artış iddiaları ile birlikte ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklamalar geldi.

Yapılan açıklamalar ile birlikte para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer 1 haftalık bir süre ile yatırımcılara bazı uyarılar yaptı. Yatırım aracı olan dolar bulunduran vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi.

71020220815396040249.jpg

UZMAN İSİMDEN DOLAR TAHMİNİ

2023 yılının şubat ayı ile birlikte artışa geçen dolar kuruna dair uzman isimden yapılan açıklamalar yatırımcılar tarafından yakın takibe alındı. Dolar kuruna dair tahminler ise üst üste gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından yeni tahminler geldi.

Tahminlere göre Türkiye'nin elinde bulunan sıcak para kaynaklarının tükendiğini belirtti. Dolar kurunun baskılanması üzerine düşük tutulması, fakat iki hafta içerisinde tekrardan yükseleceğini ifade etti. Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer tahminlerini duyurdu.

ekenomist-selcuk-gecer-den-sene-sonu-dolar-tahmini-20-tl-uzeri.jpg

SELÇUK GEÇER YATIRIMCIYI UYARDI

Dolar TL kurunda yaşanan dalgalanmaların tüm hızıyla devam ettiği süre tahminlerde bulunan uzmanların içerisinde Selçuk Geçer'de yer aldı. Dolar kurunun 24 TL ile 25 TL seviyelerine yükselme beklentisi içerisinde olduğunu belirten uzman isim kuvvetle muhtemel ifadeleriyle yatırımcılara seslendi.

Dolar kurunda yaşanacak olan yükseliş ile birlikte kritik tarihi paylaştı. Elinde dolar olan yatırımcıların 1 hafta sonrasında kadar beklemesi gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN