Borsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü ekonomist tüyoyu verdi: Doları düşürecek hamleyi açıkladı!

Borsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü ekonomist tüyoyu verdi: Doları düşürecek hamleyi açıkladı!

Evren Devrim Zelyut, Yeniçağ gazetesi yazarı olarak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası'nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan'a yönelik sert eleştirilere tepki gösterdi ve onlara zaman tanınması gerektiğini savundu. Zelyut, dolar, konut, otomobil ve borsa gibi konularla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Kendisi dolar kurunun hangi seviyede duracağını tahmin etti ve doların nasıl düşeceğini açıkladı. Ayrıca borsanın da durumunu ele aldı... İşte ayrıntılar...

Yeniçağ gazetesi yazarı Evren Devrim Zelyut tarafından kaleme alınan "Doların Rotası, Borsanın Geleceği ve Şimşek'in Başarısı" başlıklı yazı, önemli tespitler ve değerlendirmeler içermektedir.

Zelyut, dolar borcu olanların, döviz bulunduranların ve Borsa'ya yatırım yapmak isteyenlerin dikkate alması gereken önemli bilgiler sunarak, yön gösterici bir rol üstlenmektedir. Yazıda, doların geleceği ve borsanın nasıl etkileneceği konularında kapsamlı bir analiz sunulmaktadır. Yazar, Mehmet Şimşek'e yönelik yapılan eleştirilere ise tepki göstererek yorumda bulundu.

İŞTE EVREN DEVRİM ZELYUT'UN YORUMLARI

evren devrim

evren

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN