Bu fiyata ev kaldı mı demeyin! O şehirlerde sadece 75 Bin TL'ye satılıyor, emlakçılar gelse bu fiyata bulamaz

Bu fiyata ev kaldı mı demeyin! O şehirlerde sadece 75 Bin TL'ye satılıyor, emlakçılar gelse bu fiyata bulamaz

Dünyaya etkisi altına alan enflasyon krizi Türkiye'yi de derinden sarstı. Özellikle konut fiyatlarındaki zamlar vatandaşların cebini yakarken ev almak isteyenler de fiyatlar karşısında fikir değiştiriyor. Fiyatlar her geçen gün artarken ucuz ev almak isteyenler de bu haberle havalara uçuyor. Ucuz konut almak isteyenlere haber VakıfBank'tan geldi. İşte VakıfBank konut fiyatları…

Enflasyon her geçen gün artarken konut fiyatları da yükselmeye devam ediyor. Ev almak neredeyse imkansız duruma gelirken vatandaşlar da uygun fiyatlı ev kampanyalarını yakından takip ediyor. Fahiş fiyatlar birçok alanda etkisini gösterirken gayrimenkul sektörü de zamlardan nasibini aldı. Konut almak isteyenlere sevindirici haber VakıfBank'tan geldi. VakıfBank ikinci el konut fiyatını açıkladı. 75.000 TL'si olanlar ev sahibi olabiliyor. İşte VakıfBank konut fiyatları…

75 BİN TL'Sİ OLAN YAŞADI


Elinde birikmiş parası olan ve konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar uygun fiyata ev arayışına devam ediyor. Ancak artan ev fiyatları her geçen gün rakamları yükseltirken yüzleri güldürecek açıklama VakıfBank'tan geldi. VakıfBank ihaleye çıkarttığı 2+1 daireler için 75 bin TL istediğini açıkladı. Ucuz ev almak isteyenlerin dikkatini çeken ilanlar ise araştırılmaya devam ediyor.

vakifbank-promosyon.jpg
Son zamanlarda ihale platformu olan Intego ile işbirliği yapan kamu bankaları ihaleye çıkardığı evleri oldukça ekonomik fiyatları satışa sunuyor. İhalede bulunan evler oldukça ekonomik fiyata satılırken VakıfBank yeni konut fiyatını açıkladı. O ilde yaşayan vatandaşlar uygun fiyata ev sahibi olabiliyor.

VAKIFBANK UYGUN FİYATA EV SAHİBİ YAPIYOR


VakıfBank ve ihale platformu Intego’nun işbirliği içerisinde müşterilerle buluşturulan konutlar vatandaşların da yüzünü güldürüyor. Platformda 2 yeni ilan göze çarparken vatandaşlar da ilan detaylarını araştırmaya başladı. İlanlardan bir tanesi İzmir'in Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunurken 120 metrekare 2+1 dairenin 1.5 milyon TL'den satışa sunulduğu belirtiliyor. İzmir'de satışa sunulan Dairenin sahibi olmak isteyenler ise 75.000 garanti bedeli ödeyerek ihaleye katılım sağlayabilir.

vakifbank-3.jpg

VakıfBank'ta satışa çıkarılan diğer bir konut ise İstanbul'dan oldu. VakıfBank İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde bulunan 2+1 daire için de fiyat belirledi. 81 metrekarelik dairenin teklif bedeli 2 milyon 25 bin TL olurken teminat bedeli ise 112.500 TL olarak belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN