Cebinizde fazladan para bulundurun! O şehirden de zam haberi geldi! Artık bu fiyat ödenecek

Cebinizde fazladan para bulundurun! O şehirden de zam haberi geldi! Artık bu fiyat ödenecek

Artık herkes yanında fazladan para bulundursun. Zamların ardı arkası kesilmezken bu sefer de o şehirden zam haberi geldi. Ekmek almak isteyen artık bu rakamlarda ödeme yapacak. İşte tüm detaylar…

Asgari ücret artışlarının ardından zam haberleri de peş peşe gelmeye başladı. 2024 yılına zamlarla başlangıç yapan vatandaşlarda fiyatlara tepki gösteriyor. Sofralardan eksik olmayan ekmek zamları vatandaşın belini bükerken Ankara, İstanbul Nevşehir'den sonra bu kez de Adana'dan zam haberi geldi. Ekmek almaya giden duyduğu rakamla şaşkına dönüyor. İşte tüm detaylar…

ADANA'DA EKMEĞE ZAM

Asgari ücrete yapılan artışların ardından ekmek fiyatlarına da zam gelmeye başladı. Adana'da 7,5 TL'den satılan ekmek yeni zamla birlikte 8 TL'ye yükseldi.

ekmek-zam.jpg

17 bin 2 TL olarak belirlenen asgari ücret zamlarının ardından Türkiye'nin dört bir yanında farklı kalemlerde artış yapılmaya devam ediyor. Adana'da yapılan son güncelleme ile birlikte ekmek fiyatlarının da 8 TL'ye yükseldiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN