Dolar 28 lira mı olacak? Selçuk Geçer'den el ayak titreten tarih! Sakın satmayın

Dolar 28 lira mı olacak? Selçuk Geçer'den el ayak titreten tarih! Sakın satmayın

"Dolarınızı satmayın" diyen Selçuk Geçer, öyle bir seviye verdi ki yatırımcının ağzı açık kaldı. Yüksek tahminlerine yenisini ekleyen Selçuk Geçer yine bombayı patlattı. Bakın dolar kaç TL olacak?

Dolar yorumu ile bilinen Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yeni değerlendirmeler geldi. 2023 yılına kısa bir süre kala Geçer'den yıl sonu tahminini yaptı. Dolar için yüksek seviyeler veren Geçer bakın bu kez neler söyledi?

dolar.jpg

DOLAR/TL KURU 28 TL Mİ OLACAK?

Yıl sonunda dolar için seviye veren Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. Yatırımcıyı dolarlarını satmamaları için uyaran Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" ifadelerini kullandı.

DOLARDA SERT HAREKETLER

Dolar/TL kurunun sert hareketler yapacağını belirten Selçuk Geçer ''Sakın satmayın. Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" diyerek uyarılarını yineledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN