Dolarda zelzele günü yaklaştı! Selçuk Geçer o tarihi işaret etti: Bakın 1 dolar kaç TL olacak!

Dolarda zelzele günü yaklaştı! Selçuk Geçer o tarihi işaret etti: Bakın 1 dolar kaç TL olacak!

Dolar kurunda yaşanan dalgalanma birçok uzman ismin dikkatini çekti. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuruna dair açıklamalarda bulundu. Dolar yatırımcılarının 2 hafta sonrasını beklemeleri konusunda uyardı. Ülkemizde yer alan birçok yatırımcı dolar kurunun nasıl bir yönde ilerleyeceğini araştırmaya başladı. Selçuk geçen açıklaması ile olayı noktaladı. İşte tüm detaylar...

Elinde Dolar Bulunduranlar Dikkat Etsin!

Döviz kurundaki dalgalanmalar ve altın kurundaki dalgalanmaların hız kazanması ile yatırımcıları tedirgin bir hal aldı. Altın fiyatlarında yaşanan ani düşüş ve dolar kurundaki yükseliş ile birlikte açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Gündemde sık sık yer alan bu ikiliye dair ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Dolar kuru için çok hızlı bir artış göstereceği iddia edilirken Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Para piyasaları uzmanı ekonomist Selçuk Geçer, 2 hafta sonrasını işaret ederek yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Elinde dolar olan yatırımcıları uyaran ünlü ekonomist Selçuk Geçer 2 hafta daha beklemeleri belirtti. Ülkemizde yatırımcı olsun olmasın büyük bir merak konusu olan dolar kurunun seyri gündemde yer alıyor.

5-adqx.jpg

Selçuk Geçer'den Tarihi Dolar Kuru Tahmini

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in tahminlerine göre Türkiye'nin elinde olan sıcak para kaynaklarının tükendiğini ifade etti. Dolar kurunun iki hafta içerisinde yükseleceğinin altını çizen ekonomist tahminlerini de paylaştı.

Dolar kurunun 24 TL ile 25 TL seviyelerinden işlem görmesinin kuvvetle muhtemel olduğunu vurguladı. Ünlü ekonomist yaşanacak olan artışa dair kritik tarihi takipçileriyle paylaştı. Elinde dolar bulunan yatırımcının ise diş sıkma zamanının olduğuna vurgu yaptı.

182099.jpg

Güncel Dolar ve Euro Kuru!

Dolar kurunun uzun zamandır 18 TL seviyelerinden işlem gördüğünün altını çizen uzman isim enflasyon karşısında doların bir getirisi olmaması durumunda Kur Koruması mevduat hesaplarına olan ilgi artmaya devam ediyor. Kur korumalı mevduat hesabı aralık ayının son haftası ile 2023 yılının ocak ayının ilk haftasında yaşanan 93 milyar liralık düşüşten sonra DTH dönüşümlülerde faiz sınırlaması kaldırılarak son iki haftada büyük bir artışa neden oldu.

21 Şubat güncel dolar kuru ise 18,65 olarak bilinirken, güncel euro kuru ise 20,11 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN