Elinde doları olanlar dikkat! Selçuk Geçer 'Çok sert uçacak' dedi, zirve için tarih verdi: 2 hafta sonra...

Elinde doları olanlar dikkat! Selçuk Geçer 'Çok sert uçacak' dedi, zirve için tarih verdi: 2 hafta sonra...

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcıların gündeminde. Yeni yılla beraber yukarı yönlü grafik çizen dolar kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Rekor tazelemeye devam eden dolarda yeni tahmin ortalığı fitilledi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, tarih vererek elinde dolar olanları uyardı. 'Çok sert uçacak' diyen Geçer, zirve için tarih verdi. İşte dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri ve beklenen seviye...

Dövizde peş peşe son dakika gelişmeleri gelmeye devam ederken yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar kuru tahminleri neler?' sorularını araştırıyor. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerde yarlarını sarmaya çalışan Türkiye'de piyasaların nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Dolarda yukarı yönlü yükselişler devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. 'Çok sert uçacak' diyen Selçuk Geçer, zirve için tarih verdi. Bunu yapmayan pişman olur. İşte Selçuk Geçer'in dolar kuru için açıkladığı yeni seviye...

"TÜRKİYE'DE SICAK PARA TÜKENDİ"

Dolar kuru için yeni tahminlerde bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklamada Türkiye'de sıcak paranın tükendiğini ve bundan dolayı dolarda yükselişlerin devam edeceğini belirtti. Bu yükselişlerin 2 hafta süreceğini belirten Geçer, doların yaklaşık 2 hafta sonra 24-25 TL seviyelerine yükseleceğini öne sürdü.

ZİRVE İÇİN TARİH VERDİ

Şubat ayının sonlarına doğru dolar kurunun 24-25 TL seviyelerinde olacağını belirten Selçuk Geçer, yatırımcıları uyardı. İslam Memiş ise açıklamasında özellikle elinde doları olanların saklanması gerektiğini ifade edere, dolar borcu olanların bu tarihe kadar borçlarını kapatması gerektiğini belirtti.

ghhgh-1.jpg

DOLAR NE KADAR?

Dolar önceki kapanışını 18,8624 TL'den yaptı.

Dolar 18.8578 TL alış fiyatından, 18.8672 TL satış fiyatından işlem görüyor.

ghnhgnhgngh.jpg

EURO KAÇ TL?

Euro önceki kapanışını 20.0552 TL'den yaptı.

Euro 20.05.02 TL alış fiyatından, 20.1799 TL satış fiyatından el değiştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN