Ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat! Ayda 5.301 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz

Ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat! Ayda 5.301 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz

Vakıfbank, cazip bir fırsat sunarak 135 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireleri peşinatsız ve ayda 5.301 TL taksitle satışa çıkardı. Bu avantajlı teklif, konut almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak dikkat çekiyor.

Vakıfbank, bugün 135 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireleri satışa sundu. Peşin fiyatı 390.000 TL olan daireleri isteyenlere peşinatsız ayda 5.301 TL taksitle veriyor.

Bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunan Vakıfbank, konut kredisi faiz oranlarının yüksek olduğu bu dönemde cazip bir seçenek sunuyor. Vakıfbank'ın genişletilmiş konut kredisi faiz oranı %0,89 olarak belirlenmiş. Bu oranla 120 ay vade ile kredi kullanan bir kişi toplamda 636.222 TL ödeyecek.

DAİRE ÖZELLİKLERİ NELER?

wef.jpg

Satışa sunulan dairelerin genel özellikleri şunlar:

  • Salon, 3 oda, antre, mutfak, wc, banyo ve 2 adet balkon bölümlerinden oluşuyor.
  • Mutfak balkonu daireye dahil edilmiş ve salon balkonu da salon hacmiyle birleştirilmiş.
  • Binada asansör yok.
  • Tapu durumu kat irtifaklı.
  • Bina inşa yılı 2008.
  • Isınma tipi belirtilmemiş.

Dairenin bulunduğu Mardin Kızıltepe Cumhuriyet Mahallesi'nde konut piyasası oldukça hareketli. Endeksa verilerine göre, mahallede satılık konutların metrekare fiyat ortalaması 11.000 TL. Bu da satışa sunulan dairelerin piyasa değerinin yaklaşık 1.485.000 TL.

Vakıfbank'ın sunduğu peşinatsız ve düşük faizli kredi imkanı sayesinde bu daireye olan ilgi artıyor. Ayrıca mahallede konut kiralarının da yüksek olduğu biliniyor. Endeksa verilerine göre, mahallede kiralık konutların metrekare fiyat ortalaması 59 TL. Bu da 135 metrekarelik bir dairenin aylık kira bedelinin yaklaşık 8.000 TL olduğunu gösteriyor.

Daha fazla ayrıntı için tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN