Meteoroloji 14 kent için saat verdi: Kuvvetli yağışa dikkat!

Meteoroloji 14 kent için saat verdi: Kuvvetli yağışa dikkat!

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; öğle saatlerinden sonra Muğla, Denizli, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar ve Antalya'da; gece saatlerinde ise Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Mersin, Kayseri ve Şanlıurfa'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Ayrıca Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde de yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülkenin güneybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla, Denizli, Isparta, Burdur'un batısı, Afyonkarahisar'ın güneyi, Antalya'nın çevre ilçeleri ile gece saatlerinde Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Mersin'in doğusu, Kayseri'nin güneyi ve Şanlıurfa'nın batı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SİS VE PUS UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Yurt genelinde sıcaklığın mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, güney kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

14 EKİM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

15 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

1-002.jpg

16 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

17 EKİM 2023 SALI GÜNÜ

1-004.jpg

18 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN