O ilde toplu taşımaya zam geldi! Yeni fiyatlar belli oldu

O ilde toplu taşımaya zam geldi! Yeni fiyatlar belli oldu

Akaryakıt zamlarından sonra o ilde de toplu taşımaya zam geldi. Toplu taşıma fiyatları 9 liradan 15 liraya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Burdur Belediye Meclisi'nin ağustos ayı oturumu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in başkanlığında Halı Sarayı Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda, S.S Şehir içi Özel Halk Otobüsleri ve Minibüsleri Karayolu Taşıma Kooperatifi'nin ÖTV zammı, akaryakıt zammı, yedek parça ve işçilik ücretlerine yapılan zam nedeniyle özel halk otobüsleri fiyat tarifesine ve elektronik kart ve vize işlemleri fiyat tarifelerine zam yapılması talebi görüşüldü.

9 LİRADAN 15 LİRAYA YÜKSELDİ

aafgd.jpg

Gündem maddesi birinci oturumda ücret ve tarife komisyonuna havale edildi. Meclis, komisyonun çalışmasını tamamlaması için 1 saat ara verdi. Ardından komisyon, çalışmasını tamamlayarak meclise sundu. Komisyon üyesi Salim Sevim tarafından yapılan açıklamada, yeni fiyat tarifesinin kabul edildiği bildirildi.

Kabul edilen yeni fiyat tarifesine göre, şehir içi indi-bindi ücreti 9 TL'den 15 TL'ye yükseltildi. Üniversite öğrencileri için ücret 7 TL'den 11 TL'ye, ilköğretim ve lise öğrencileri için ücret 4,5 TL'den 7,5 TL'ye yükseldi. Ayrıca, elektronik kullan-at QR kodu kağıt bilet fiyatı da 11 TL'den 18 TL'ye çıkarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN