Özgür Demirtaş’tan ‘yay geriliyor’ uyarısı! Paranı pulunuz heba olacak… ona yatırmayın

Özgür Demirtaş’tan ‘yay geriliyor’ uyarısı! Paranı pulunuz heba olacak… ona yatırmayın

Döviz kurunda son zamanlarda yaşanan dalgalanmalar yatırımcıları hayrete düşürürken bir yandan da endişelendiriyor. Özellikle doların ve altın fiyatlarının bu kadar yükselmesi sert bir düşüş şüphesini uyandırıyor. Bu kapsamda yatırımcılara sıklıkla mesaj veren Akademisyen Özgür Demirtaş son olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yatırımcılar dikkat! İşte o açıklama…

Finans Profesörü Özgür Demirtaş, resmi sosyal medya hesabından sık sık yatırımcılara tavsiyelerde bulunuyor. Özellikle de son dönemde kurda görülen değişiklik nedeni ile Demirtaş’ın paylaşımları daha büyük ilgi görüyor.

“KURU BU ŞEKİLDE TUTMAK SAĞLIKLI DEĞİL”

Son olarak yaptığı paylaşımla yatırımcıyı bilgilendiren Demirtaş, kurun bu şekilde sabit tutulmasının doğru olmadığını ve bu düşüncesinin nedenini belirtti.

Demirtaş, paylaşımında şunlara yer verdi:

“Kuru bu şekilde tutmak SAĞLIKLI değil. Nedenini yazayım:

Kur bu şekilde tutulunca insanlarda SUNİ olarak tutuluyor intibası uyanıyor. O da YAY GERİLİYOR düşüncesini getiriyor. O zamanda boşu boşuna ekstra TALEP oluşuyor.

Lütfen serbest bırakın. Bırakın bulsun değerini. Değerini bulduktan sonra 10-15 kuruş aşağı yukarı oynasın. Yeter ki serbest kalsın”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN