Sabah herkes kuyumcuya koştu! Altında görülmemiş seviye: Rekorların en büyüğü kırıldı!

Sabah herkes kuyumcuya koştu! Altında görülmemiş seviye: Rekorların en büyüğü kırıldı!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Merkez Bankası faiz kararı sonrası ateşlenen altın fiyatları ABD Merkez Bankası faiz kararı öncesi alevlendi. Ons altın fiyatı 2 bin 25 dolara kadar tırmanırken gram altın 1.252 TL'nin üzerine çıkarak rekor üstüne rekor kırdı. Yeni günün ilk saatlerinde hareketliliğine devam eden altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Peki 5 Nisan 2023 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başından bu yana istikrarlı bir şekilde yükselişine devam eden altın fiyatlarında yeni rekor geldi. Dün ABD'de açıklanan veriler sonrası hareketlenen ons altın 2 bin 25 dolara kadar tırmandı. Ons altındaki yükselişle birlikte gram altın bin 252 liranın üstüne çıkarak tarihi zirvesini gördü. Peki 5 Nisan 2023 Çarşamba günü cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Gram altın ne kadar oldu? İşte 5 Nisan 2023 güncel altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARINDA GÖRÜLMEMİŞ SEVİYE

ABD'den gelen veriler sonrası hareketlenen ons altın 2 bin 25 dolar seviyesine kadar çıktı. Ons altındaki hareketlilikle birlikte gram altın fiyatları da hızla yükseldi. Ons altın güne bin 984 dolardan başladı. Gün içinde en düşük bin 977 dolar en yüksek de 2 bin 25 dolar seviyesini gördü.

ghhgh-5.jpg

GRAM ALTIN REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRDI

Ons altındaki yükselişle birlikte hareketlenen gram altın tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. Gram altın güne 1224 liradan başladı. Gün içinde en düşük bin 220 lira, en yüksek de bin 252 lira seviyesini gördü. Şu sıralar gram altın bin 249 liradan alıcı buluyor.

hhjhjjh.jpg

5 NİSAN 2023 (BUGÜN) GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarındaki hareketlilik sonrası vatandaşlar güncel altın fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki 5 Nisan 2023 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç TL? İşte güncel altın fiyatları;

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

1.200 lira barajının üstünde yer alan gram altın ons altındaki değişimin etkisiyle 1.252 liradan satışa sunuluyor.

ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR, SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

Altın yatırımcısının en sık tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 2.080 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 2.104 lirada bulunuyor.

ghhgghgh-15.jpg

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden cumhuriyet altını ise bugün 8.361 liradan geri alınırken 8.487 liradan da satışa sunuluyor.

Yarım altın fiyatı alış: 4.154,00 satış: 4.203,00

Tam altın fiyatı alış: 8.473,00 satış: 8.589,00

Cumhuriyet altın fiyatı alış: 8.361,00 satış: 8.487,00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN