Yastık altında birikmişi olanlar acele edin! Gram altın o tarihten sonra 1550 TL olacak!

Yastık altında birikmişi olanlar acele edin! Gram altın o tarihten sonra 1550 TL olacak!

İslam Memiş altınla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Gram altının 1550 TL olacağı o tarih ne zaman? İşte detaylar...

İslam Memiş, acil çağrı yaparak elinde 1000 lirası olanlara bile altın alımı yapmalarını önerdi. Gram altının 1550 TL olacağı tarih hakkında bilgi veren Memiş, altın fiyatlarının fırsatları kaçırmak için çok hızlı değiştiğini belirtti. Bu nedenle, altın almak isteyenlere yeni seviyeyi de açıkladı.

Finans analisti İslam Memiş, art arda kırılan rekorların ardından gram altında alım fırsatının kaçtığını düşünmüyor. Ons altının daha da yükselip yükselmeyeceği konusunda ise net bir yorum yapmaktan kaçınarak sadece tahminlerini paylaştı. Gram altının hangi zirveyi göreceği konusunda ise Memiş, yeni tarihler ve rakamlar vererek açıklamalarını sürdürdü.

islam memiş altın

"Fırsatlar şimşek gibi geçer" yorumunu yapan Memiş, gram altın için alım yapılacak seviyeyi açıkladı. Gram altın serbest piyasalarda 1315-22 lira seviyesinde ve 1300 üzerinde başladığımız haftada, Memiş bu seviyenin alım için uygun olduğunu belirtti. Ons tarafında 2000 dolar seviyesi üzerinde seyrettiğimiz bu dönemde geri çekilmelerin de olabileceğini tahmin eden Memiş, yıllık bazda pozitif beklentisini sürdürdüğünü ifade etti. Ancak, 1985 seviyesine kadar kar satışları olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

İslam Memiş, altın fiyatlarının biraz sakin bir seyirde devam ettiğini belirterek, hala alınabilecek bir seviyeye dikkat çekti ve gram altın için yaz aylarında 1450-1550 seviyelerini göreceğini tahmin etti. Yeni rekorların da geleceğini ifade eden Memiş, yükselişlerin henüz bitmediğini söyledi.

Fed faiz kararının piyasalar tarafından fiyatlandırılmak istenebileceğini ve bu durumun ons altın fiyatlarında sakin bir seyri gündeme getirebileceğini belirten Memiş, yeni zirvelerin görüleceği konusunda da net bir yorum yaptı. Ons tarafında 2350 dolar seviyesinin görüleceğini tahmin eden Memiş, zaman zaman bekle-gör modunda bir piyasa görülebileceğini de ifade etti.

islam memiş

İslam Memiş, Twitter hesabından da altın piyasalarıyla ilgili önemli bir mesaj paylaştı. Fırsatların şimşek gibi hızlı gelip geçtiğine dikkat çeken Memiş, ekran fiyatları ve serbest piyasa arasındaki farklılıkların da en büyük yanılgı olduğunu ifade etti.

1300 altına sarkmaların da alım fırsatı olarak durmaya devam edeceğine işaret eden Memiş, 1450 ve 1500'lü rakamları kafadan çıkarmamak gerektiği konusunda uyardı. Altın piyasalarının hızlı ve değişken yapısı nedeniyle dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen Memiş, yatırımcılara sağlıklı bir strateji izlemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

İslam Memiş, yatırım yaparken mantıklı hareket etmenin önemine vurgu yaparak, elindeki nakitle farklı yatırım seçeneklerini değerlendirmenin önemli olduğunu belirtiyor. Yeni bir araba ya da ev almak yerine, nakit parasını altın veya gümüş gibi yatırım araçlarına yatırmak, toprak veya 1+1 konut satın almak gibi seçenekleri değerlendirmek gerektiğini söylüyor. Ayrıca, yatırım yaparken satmak yerine bir tane daha alabilmek ya da almak için hedef kurmanın önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN