Akif Beki'den hakkında açılan davanın reddedilmesine yorum: Hiç dava konusu olmamalıydı

Akif Beki'den hakkında açılan davanın reddedilmesine yorum: Hiç dava konusu olmamalıydı

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir ihalesi ile ilgili “Hangisi doğru, hangisi yanlış? Aslı astarı ne? Muhafazakâr medyada okuyor musunuz hiç bu haberleri?” sorusunu yönelten Karar Gazetesi yazarı Akif Beki hakkında 250 bin TL’lik tazminat davası açarken, mahkeme davayı reddetti. Beki, davanın reddiyle ilgili "Savcılıktan dönmeli, hiç dava konusu olmamalıydı, reddine seviniyoruz" diye konuştu.

Karar Gazetesi yazarı Akif Beki, geçtiğimiz yıl kaleme aldığı “Daha ne olacaktı AK Partili kardeşim” başlıklı köşe yazısında, dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve bakanlığın bir ihalesi ile ilgili başka bir yayın organında çıkan haberin başlığına yer vererek, “Hangisi doğru, hangisi yanlış? Aslı astarı ne? Muhafazakâr medyada okuyor musunuz hiç bu haberleri?” sorusunu yöneltti.

Karaismailoğlu, hakaret veya karalama barındırmayan bu ifadelerin ardından Akif Beki hakkında 250 bin TL’lik tazminat davası açtı. Son olarak mahkeme ise Karaismailoğlu’nun açtığı davanın reddine karar verdi.

'SAVCILIKTAN DÖNMELİYDİ, REDDİNE SEVİNİYORUZ'

Hakkındaki davanın reddedilmesini sosyal medya hesabından değerlendiren Beki, "Yolsuzluk iddialarına duyarsızlaşmayı eleştirdim, diye beni ihale zengini ya da 3-5 maaşlılardan sanıp 250 bin TL tazminat isteyen önceki Ulaştırma Bakanı, bir de mahkeme kararıyla o yazımı kaldırtmıştı. Savcılıktan dönmeli, hiç dava konusu olmamalıydı, reddine seviniyoruz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN