Ayçiçek yağı fiyatları cepleri güldürüyor! O market ayçiçek yağında indirim yaptı: Litre fiyatı düştükçe düşüyor

Ayçiçek yağı fiyatları cepleri güldürüyor! O market ayçiçek yağında indirim yaptı: Litre fiyatı düştükçe düşüyor

Alışveriş yapacaklar kampanyayı sakın kaçırmayın. O market ayçiçek yağının fiyatını yarıya indirdi. Ayçiçek yağının litre fiyatı dibe vurdu. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar…

En çok zamlanan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı fiyatları aşağı çekildi. Bayram öncesinde alışveriş yapacak vatandaşlar için sevindiren açıklamalar peş peşe geldi. Geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş indirim kampanyalarını yakından takip ediyor. Yapılan son açıklama kapsamında o market ayçiçek yağının fiyatını düşürdüğünü duyurdu. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar…

AYÇİÇEK YAĞININ FİYATI DİBE VURDU

Marketler tarafından yapılan kampanyalar dikkat çekerken son olarak ayçiçek yağına indirim yapıldığı duyuruldu. Uygun fiyata ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar kampanya açıklamalarını yakından takip ediyor. Yapılan son açıklama doğrultusuna ayçiçek yağının litre fiyatının 37 TL'ye kadar düştüğü belirtildi.

carrefoursa-1.jpg

CARREFOURSA'DAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Ayçiçek yağına gelen büyük ölçekli zamların ardında CarrefourSA indirim haberi ile tüm müşterilerin yüzünü güldürdü. CarrefourSA Kırlangıç Ayçiçek Yağı 1 Lt 53,50 TL yerine 37,45 TL'den satışa çıkardığını paylaşıldı.

aycicek-yagi-2.jpg
Enflasyon ile birlikte artan fiyatlar vatandaşın belirli bükerken CarrefourSA indirim açıklaması ile yüzleri de cepleri de güldürdü. Kampanya haberini duyan vatandaşlar CarrefourSA marketlerine akın ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN