Babacan'dan seçime 2 gün kala AK Parti'ye oy vermiş seçmenlere mesaj: Sandıkta sessiz devrimi gerçekleştirelim

Babacan'dan seçime 2 gün kala AK Parti'ye oy vermiş seçmenlere mesaj: Sandıkta sessiz devrimi gerçekleştirelim

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yayınladığı video ile daha önce AK Parti’ye oy vermiş seçmenlere seslendi. ‘Onlar adına ben utanıyorum’ diyerek Millet İttifakı adına yapılan sahte montaj ve broşürlere de tepki gösteren Babacan, Erdoğan’a “Seçimi kaybetme korkusuyla her geçen gün hırçınlaşıyor. Hak için, adalet için sandıkta sessiz devrimi gerçekleştirelim” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı Ali Babacan, seçime 2 gün kala Twitter üzerinden bir video yayınladı.

Babacan, videonun ilk kısmında, bakan olduğu dönemde Türkiye'nin ekonomik açıdan ilerlediğini söyleyerek, “Beni en iyi siz bilirsiniz, ben hâlâ bildiğiniz Ali'yim” dedi.

‘ONLAR ADINA UTANIYORUM’

İktidarın kara propaganda yürüttüğünü ve muhalefete iftira attığını ifade eden Babacan, “Açıkça yalan söyleyerek montaj videolarla kafalarınızı karıştırmaya çalışıyorlar. Teröristlerin videolarını kesip yapıştırarak gerçek olmayan görüntüleri miting meydanlarında izletiyorlar. Kutsal dinimizi siyasete alt edenler açıkça iftira atıyorlar. Onlar adına ben utanıyorum. Siyaset yapmak adına insanlıktan çıkılmaz.

Biliyorum, bu mesajım birçok AK Parti seçmenine ulaşmayacak. Onlar geçim derdiyle gün boyu çalışan arkadaşlarımız. Duydukları haberlerin gerçekliğini araştıracak vakitleri olmuyor. Zaten onlara sesimizi çok zor duyuruyoruz. Bir de haberlerin gerçek olup olmadığını araştırabilen insanlar var. Sizler beni duyun. İçiniz rahat değil biliyorum. Pazartesi yine işlerinize gideceksiniz. Hepiniz farkındasınız. Bugünkü iktidar ülkeyi yönetme kabiliyetini yok etti. Gerçek tablo ne kadar kötü onu da bilemiyoruz” dedi.

‘SESSİZ DEVRİMİ GERÇEKLEŞTİRELİM’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın giderek hırçınlaştığını belirten Babacan, “Seçimi kaybetme korkusuyla her geçen gün hırçınlaşıyor. Bu seçimde tekrar Erdoğan’ı desteklerseniz kendisinin gediği bu durumu onayladığınız ve devam etmesini istediğiniz anlamına gelecek. Korkuyu değil umudu seçin. Aileniz ve ülkeniz için en doğru kararı vereceğinizi biliyorum. Pazartesi inşallah yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Unutmayın, ben bildiğiniz Ali’yim. Geçmişte olduğu gibi yine emanetinize sahip çıkacağım. Hak için, adalet için sandıkta sessiz devrimi gerçekleştirelim” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN