Böyle bir şeyi ilk defa izleyeceksiniz! Ölümden kurtulmak için öyle bir şey yaptı ki... İzlerken nefesiniz kesilecek

Doğada birçok canlı yaşam mücadelesi vermekte. Bir belgeselde çekilen görüntüler ise herkesi ağzını açık bıraktı. Kartalın saldırısına uğrayan dağ keçisi hayatını kurtarmak için öyle bir şey yaptı ki... İzlerken nefesiniz kesilecek! Sonu facia ile bitti.

Vahşi doğada birçok canlı hayatını devam ettirmek için zorlu mücadeleler verir. Ancak bu seferkinin sonu iyi bitmedi. Bir belgeselde kayda geçen anlar izleyicilerin nefesini kesti. Bir kartalın saldırısına uğrayan dağ keçisi hayatını kurtarmak için öyle bir şey yaptı ki... Görünce şaşkına döneceksiniz.

ÖLÜMDEN KURTULMAK İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALDI

Bir belgeselde geçen korkunç anlar herkesin nefesini kesti. Yırtıcı pençeleri ile dağ keçisini avlamaya çalışan bir kartal herkesi şoke etti. Dağ keçisinin hayatını kurtarmak için tehlikeli bir yönteme başvurdu ve yokuştan aşağı atladı.

hgghhggh-13.jpg

İZLERKEN NEFESİNİZ KESİLECEK!

Verdiği mücadeleden vazgeçmeyen dağ keçisi kararlılığıyla kartaldan kurtulmayı başardı. O anlar ise sosyal medyada viral oldu. İzleyenler o anları nefes nefese izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN