Bu da kadından kadına 'sağlıkta şiddet'... Kedisi için veterinere böyle saldırdı!

Bu da kadından kadına 'sağlıkta şiddet'... Kedisi için veterinere böyle saldırdı!

Ankara'da bir kadın enfeksiyon tedavisi gören kedisi ölünce veteriner hekime saldırdı. Kedisinin öldüğünü duyan kadın 4 arkadaşını yanına alarak kadın veterinerin kliniğini bastı. Tehditler savuran kadın, veteriner hekimi tokatlayarak darbetti. İşte o görüntüler...

Gün geçmiyor ki ülkemizde bir şiddet haberi olmasın... Sağlıkta şiddet, kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvana şiddet derken şiddet git gide yayılıyor... Bu seferki şiddet haberi ise Ankara'dan.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kadın kedisi ölünce veteriner hekimin kliniğini bastı, hekimi darbetti. Enfeksiyon tedavisi gören kedisi Victoria'nın öldüğünü haber alan kadın 4 arkadaşını yanına alarak kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu veteriner hekim Ceren Eroğlu'na şiddet uyguladı. Olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kadın veterineri tokatlayarak tehditler savuran A.K., olayın ardından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

KEDİSİ ÖLÜNCE DELİYE DÖNDÜ

Önceki gün Çankaya'da yaşanan olayda veteriner Ceren Eroğlu'nun sahibi olduğu klinik A.K. tarafından basıldı. Erken doğum yapan kedisi Victoria'yı Ceren Eroğlu'nun kliniğine götüren A.K., tedaviye alınan kedinin 4 gün sonra öldüğünü duyunca öfkelenerek kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu hekim Ceren Eroğlu'nun kliniğini bastı.

4 arkadaşıyla birlikte kliniğe gelen A. K., veteriner kadının saçını çekip başına vurarak tokatladı. Ardından da klinikteki eşyaları kırıp döktü. Görevliler tarafından güçlükle sakinleştirilen kadın tehditler savurdu.

veteriner2.jpg

'SENİ BOĞARIM'

Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde A.K.'nin veteriner Eroğlu'nu tokatlayıp, darbettiği ve eşyaları dağıttığı görüldü. A.K., Eroğlu'na "Seni rezil ederim. Seni boğarım. Bekle ben sana daha neler yapacağım. Demek öyle, al sana klinik" diyerek tehditler savurdu.

Veteriner Ceren Eroğlu'nun şikayeti üzerine polis merkezine götürülen A.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

'POLİSİN YAPTIRIMI OLMADI'

Veteriner Ceren Eroğlu, kedinin erken doğum yaptığını ve ardından üst solunum yolu enfeksiyonu kaptığını, tüm müdahalelere rağmen kediyi kurtaramadıklarını ifade etti.

Kedinin sahibi olan A.K.'ye de durumu anlattıklarını belirten Eroğlu, "Önce telefonda arkadaşımı tehdit ettiler. Ardından ben kliniğe geldikten sonra 5 kişi geldiler. Durumu kedinin sahibini, durumu anlatmak üzere muayene odasına aldım. Ama beni hiç dinlemeden üstüme saldırdı. Önce tokat attı, sonra darbetti. Ardından klinikteki eşyaları fırlattı. O kaosun ortasında arkadaşlarıma polisi aramalarını söyledim. Sonrasında beraber karakola gittik. Şikayetçi olduk; ama bu anda polisin hiçbir yaptırımı olmadı" dedi.

veteriner-ceren-eroglu.jpg

'HAYVANLAR DEĞİL İNSANLAR YORUYOR'

Hala şokta olduğunu ve güvende hissetmediğini belirten Eroğlu, "Kendimizi güvende hissedemiyoruz. Üstelik çok ciddi maddi kaybım da var. Bunun için de bir şey yapılmasını istiyorum. Hayvanlarla uğraşmak değil insanlarla uğraşmak yorucu oluyor. İnsanlar sokakta ellerini kollarını sallayıp birilerini dövmemeliler. Hayatımda ilk kez böyle bir saldırıya uğradığım için hala şok içerisindeyim. Bunun bir karşılığı olmalı. Biz hayvanlara bu kadar iyi davranırken üzerine şiddet görmek hiç kabul edilir bir şey değil. Çok kızgın ve öfkeliyiz. Bunun bir karşılığı olsun" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN