Bu kış kömür yakan yorgana sarılacak! Bir ton kömür fiyatını duyan inanamıyor, zamla beraber cüzdanlar da alev alacak

Bu kış kömür yakan yorgana sarılacak! Bir ton kömür fiyatını duyan inanamıyor, zamla beraber cüzdanlar da alev alacak

Kış mevsiminin etkisini göstermesiyle beraber havalar gitgide soğumaya başladı. Dolayısıyla hem doğalgaz yakanların hem de soba kullananların sayısı ve kullanma oranı artmaya başladı. Doğalgazın bulunmadığı bölgelerde kömür kullananlara ise kötü haber geldi. Bu kış için geçerli olan bir ton kömür fiyatını duyanlar resmen inanamıyor. Zamla beraber cüzdanlar da alev alacak…

Ülkemizin çoğu yerinde doğalgaz olsa da doğalgazın bulunmadığı birçok bölge var. Dolayısıyla doğalgazın bulunmadığı yerlerde insanların kömür yakmaktan başka seçenekleri yok. Son olarak gelen zamların ardından kömür yakan vatandaşlar çok şaşıracak gibi görünüyor. Bir ton kömür fiyatı bu kış için fazlasıyla arttı.

yeni-proje-1-001.jpg

KÖMÜR FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yeniçağ'da yer alan habere göre, kömür kullanan vatandaşlar güncel kömür fiyatlarını merak ediyor. Şu an için soma kömürünün 25 kilosu 275 liraya satılırken, ithal Rus kömürünün 25 kilosu ise 375 liraya satılıyor. Öte yandan kömür bir ton kömür fiyatı ise 6.500 ile 8.800 lira arasında değişiklik gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN