Arabasına binen adam yılanı görünce küçük dilini yuttu... O ilimizde yılan istilası başladı!

Arabasına binen adam yılanı görünce küçük dilini yuttu... O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görenleri ağzı açık kaldı. Burası Amerika değil Türkiye! Arabasına binen adam dev yılanı görünce küçük dilini yuttu. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Burası Amerika değil Türkiye! Arabasına binen adam dev yılanı görünce küçük dilini yuttu. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hghggh-92.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Van'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılan arabada dehşet saçtı. Tek ısırığı ile anında felç ediyor.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yaz aylarının gelmesiyle yılan vakaları hızla artışa geçti. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Van’ın Tuşba ilçesinde bulunan Altıhtepe Mahallesi’nde aracına binen bir adam gördüğü dev yılan ile hayatının şokunu yaşadı. Adam tam gaza basacakken pedalın üzerinde bir yılan gördü.

DEV YILANI GÖRÜNCE KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU

Can havliyle kendisini arabadan aran adam hemen Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler uzun süren çalışmalar sonucunda yılanı bulunduğu alandan alınarak uygun yerde yeniden salınması için koruma altına alındı.

gfgfgf-2023-06-23t121040-981.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum koduyla bir son dakika uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkının yılan saldırılarına karşı dikkatli olması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN