Burası Amerika değil Türkiye! Evin musluğundan çıkan yılanı görünce korkudan kaçacak yer arayacaksınız: İstila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Evin musluğundan çıkan yılanı görünce korkudan kaçacak yer arayacaksınız: İstila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kış uykusunda olan yılanlar uyandı. Her bir taraftan doğaya yayılan yılanlar bazen evleri istila edebiliyor. Bu tarz haberler genelde Amerika'dan gelirken çekilen son görüntüler Türkiye'den. Mardin'de yaşanan olay herkesi şoke etti. Evin musluğundan çıkan yılanı görünce korkudan kaçacak yer arayacaksınız! Şans eseri fark ettiler. İstila başladı!

Son dönemde yılan haberlerine ilgi oldukça arttı. Havaların ısınmasıyla birlikte uykudan uyanan yılanlarla ilgili çeşitli haberler gelirken sosyal medyada yayılan son görüntüler pes dedirtti. Mardin'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Evin musluğundan çıkan yılanı görünce korkudan kaçacak yer arayacaksınız! Uzmanların incelemesi sonrası korkulan gerçek ortaya çıktı. Dünyanın en zehirli yılanı istilaya başladı! Görünce uykunuz kaçacak!

ghghhggh-11.jpg

GÖRDÜKLERİ MANZARA KARŞISINDA ŞOKE OLDULAR

Mardin'de yılan dehşeti! Musluk suyunda farklı koku ve suda renk değişikliğini fark eden Halime Aydın, durumu eşine bildirdi. Bunun üzerine eve tesisatçı çağıran Aydın'ın eşi, karşılaştığı manzara karşısında küçük dilini yuttu. Musluğu yerinden çıkaran tesisatçı, gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Şebekeden yılanın musluğa kadar geldiğini gören tesisatçı, telef olmuş hayvanı bulunduğu yerden çıkardı.

ghhgghgh-32.jpg

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yaşanan durumla ilgili duygularını anlatan Halime Hanım, "Sürahiye su koydum fakat renginde hafif değişiklik ve koku vardı. Klor sandım, şişeyi doldurdum akşama doğru eşime söyledim tesisatçı çağırdık. Gelen tesisatçı musluğun başlığını açtı, ayakkabı bağcığı gibi bir şey takılmış dedi iyice baktı. Tornavidayı batırdı, birden yarısı kesildi. Hepimiz irkildik musluğun hepsini açtı, yılanın diğer yarısını da çıkardık, şok oldum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN