CHP İzmir İl Kongresi karıştı: Blok liste tartışması ortalığı savaş alanına çevirdi

CHP İzmir İl Kongresi'nde blok-çarsaf liste gerginliği çıktı. Çıkan gerginlikte ortalık savaş alanına dönerken itişme halinde temas boyutu görüldü. Delege blok listeye itiraz edince çıkan arbede ile protokol ve divan yerinden ayrıldı.

CHP İzmir İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi, Fuar İzmir'de başladı. CHP Genel Başkanlığı için dün adaylığını açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel de bugün partisinin İzmir İl Kongresi'nde kürsüdeydi. Özel konuşmasını gerçekleştirirken "Sandığı yeniden umut haline getirmek gerektiğini" söylediği sırada salondan "Gençlerin umudu Kılıçdaroğlu" sloganları yükseldi. Gençlere seslenen Özgür Özel, "Gençler kim dediyse 'Bunu yapın' diye, yapmayın. Benim konuşamama engel olamazsınız. CHP'lilere yakışmaz. Beni Süleyman Soylu susturamadı. Bu talimatı veren de susturamaz" dedi.

Diken haber sitesi Ankara Temsilcisi Altan Sancar'ın sosyal medyada paylaştığı görüntülerde aktardığı bilgilere göre hararetli geçen CHP İzmir İl Kongresinde kavga çıktı.

PROTOKOL VE DİVAN YERİNDEN AYRILDI

Sancar'ın aktardığı bilgilere göre CHP İzmir il kongresinde blok-çarşaf liste gerginliği çıktı. Çıkan gerginlikte itişme halinde temas boyutu görüldü. Divandan sürekli sakin olunması için uyarı yapılıyor iken delege blok listeye itiraz edince çıkan arbede ile protokol ve divan yerinden ayrıldı.

Sancar, ''CHP İzmir il kongresinde blok- çarşaf liste gerginliği çıktı. Delege blok listeye itiraz edince çıkan arbede ile protokol ve divan yerinden ayrıldı.'' notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN