Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak! Türkiye'nin en zehirli yılanı... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak! Türkiye'nin en zehirli yılanı... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer istilaya başladı. Ülkemizde sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

hjjhhj-78.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Elazığ'dan gelen son görüntüler ise herkesi panikletti. Dev yılanı görünce bir daha uyku uyuyamayacaksınız.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Ülkemizde de görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Elazığ'da çekilen görüntüler herkesi şoke etti. Ülkemizin en zehirli yılanı olduğu bilinen şeritli engerek yılanı sonunda canlı olarak görüldü.

DEV YILANI GÖRÜNCE UYKUNUZ KAÇACAK

Elazığ'da bir grup doğasever tarafından keşfedilen 3 milyon yıllık kanyonda ortaya çıkan görüntülerde şeritli engerek yılanı canlı canlı kameralara yansıdı. Yılanı görenler herhangi bir müdahale yapmazken grup üyeleri sadece yılanın fotoğrafını çekti.

yeni-gfgfgfgf-3.jpg

UZMANLAR ACİL UYARIDA BULUNDU: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısı yayımladı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölgede bulunan vatandaşları yılan saldırılarına karşın tedbirli olmaları konusunda tavsiyelerde bulundular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN