Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Tam 2 metre boyunda, evleri istilaya başladı... Büyük istila başladı!

Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Tam 2 metre boyunda, evleri istilaya başladı... Büyük istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Dört bir yana akın eden yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Gelen son görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü. Tam 2 metre boyunda, evleri istilaya başladı. Uzmanlar acil durum ilan etti. Büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Tam 2 metre boyunda, evleri tek tek istila etmeye başladı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hghggh-2023-07-09t091626-757.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Tunceli'den gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Dev yılanlar saldırıya geçti.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Tunceli’nin Aktuluk Mahallesi’nde bulunan bir kümese koca engerek yılanı girdi. Dev yılanı gören vatandaşlar hemen durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Tunceli Şubesi'ne bildirdi. Ekipler gelene kadar yılanı izleyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

TAM 2 METRE BOYUNDA, EVLERE GİRMEYE BAŞLADILAR

İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, yılan yakalama maşasıyla saatlerce engereği kümesten çıkarmaya çalıştı. Uzun çabalar sonucunda dev engerek kümesten çıkarılarak bir kovaya koyuldu. Kümes sahibi yılan çıktıktan sonra rahat bir nefes aldı.

jhhjhj-61.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN