Ekonomist Özgür Demirtaş'tan şaşırtan yatırım tavsiyesi! 200 Euro'su olan gence bakın ne dedi

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan şaşırtan yatırım tavsiyesi! 200 Euro'su olan gence bakın ne dedi

Bir Twitter kullanıcısı, "Bir yıldır taşımadığım şortumun cebinde 4900 TL keşfettim" ifadesiyle, içinde unuttuğu 200 euro'yu içeren fotoğrafı yayınladı. Her açıklaması ile gündemi kasıp kavuran Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu tweeti referans alarak öyle bir yatırım önerisi sundu ki, Twitter sanki sarsıldı, on binlerce takdir topladı.

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin akabinde, yeni kabine son dönemlerde açıklandı. Seçim prosedürünün tamamlanmasına paralel olarak döviz kıyasıya bir artışa geçti. Dolar oranı 23,47 lira seviyesine tırmanırken, euro da 25,28 liraya çıktı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, bir tweet atarak şortunun cebinde 200 euro bulduğunu duyurdu. Cebinde bulunan paranın fotoğrafını çeken bu kişi, fotoğrafa "Bir yıldır taşımadığım şortumun cebinde 4900 TL keşfettim" notunu iliştirdi. Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın bu tweeti referans alarak attığı tweet ise on binlerce beğeni kazandı.

2-2.jpg

Prof. Demirtaş, "Bir yıldır taşımadığım şortumun cebinde 4900 TL buldum" ifadesini kullanan kişinin tweetini referans alarak, "Geri koy. 3-4 ay sonra bul…" tarzında bir tweet paylaştı.

Prof. Demirtaş'ın bu 'ilginç' yatırım önerisi ise 60 binden fazla beğeni aldı. Prof. Demirtaş, bu tweetinin ardından şu paylaşımda bulundu: "Dolar-TL’nin ekonominin iyi olduğu algısını oturtmak için GERÇEKTE olduğu değerin altında tutulması ve baskılanması büyük hata idi. Bırakın ilk anda bi 25’e gitsin. Sonra da neden bunların olduğunun muhakemesini doğru yapıp problem çözülsün."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN