Gazeteci Kemal Öztürk Habertürk ile yollarını ayırdı: Yönetimle sıkıntılar yaşadım

Gazeteci Kemal Öztürk Habertürk ile yollarını ayırdı: Yönetimle sıkıntılar yaşadım

Gazeteci Kemal Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Habertürk'ten istifa ettiğini duyurdu. Öztürk paylaşımında, "Son dönemlerde Habertürk yönetimiyle inandığım fikirleri dile getirme ve çalışma huzuru konularında yaşadığım sıkıntılar yüzünden gruptan ayrılma kararı aldım" ifadesine yer verdi.

Gazeteci ve köşe yazarı Kemal Öztürk Habertürk ve Habertürk TV ile yollarını ayırdığını sosyal medya platformu X hesabından duyurdu. Öztürk açıklamasında, son zamanlarda fikirlerini beyan etme ve huzurlu çalışma ortamı gibi konularda yönetim ile sıkıntı yaşadığı için istifa kararı aldığını açıkladı.

Öztürk'ün 'kamuoyuna duyuru' başlıklı paylaşımı şu şekilde:

"Bir gazetecinin mesleğini icra ederken iki önemli beklentisi vardır: İnandığı fikirlerini özgürce beyan etmek ve huzurlu bir çalışma ortamına sahip olmak. Son dönemlerde Habertürk yönetimiyle inandığım fikirleri dile getirme ve çalışma huzuru konularında yaşadığım sıkıntılar yüzünden gruptan ayrılma kararı aldım. Habertürk köşe yazarlığı, Habertürk TV program moderatörlüğü ve yorumcu görevlerimden ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Bu süre zarfında programıma katılan konuklara, okurlarıma, izleyicilere ve takipçilerime ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunarım. 2020 yılında bana yazarlık ve yorumculuk fırsatı verdiği için Sayın Turgay Ciner’e teşekkür ederim. Nerede olursam olayım, doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğim. Saygılarımla"

NE OLMUŞTU?

Ciner Medya Grubu'nda yer alan Habertürk'te Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyasi tartışma programları bitirilmiş internet sitesinden yazarlar kaldırılmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı, Sevilay Yılmaz, Kübra Par gibi isimler kanalla yollarını ayırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN