Her şeyi bilen Economist'in 2024 kapağı sızdı! Simpsonslar gibi her şeyi biliyorlar... Ona para yatıran hemen kaçsın

Her şeyi bilen Economist'in 2024 kapağı sızdı! Simpsonslar gibi her şeyi biliyorlar... Ona para yatıran hemen kaçsın

Kehanetleri ile dünyanın en çok merak edilen dizilerinden olan Simpsonlar gibi dedikleri birbir çıkan The Economist'in 2024 kapağı şoke etti. Her şeyi bilen Economist'in 2024 kapağı sızdı! Görenlerin dili tutuldu, Simpsonslar gibi her şeyi biliyorlar... Ona parasını yatıran hemen kaçsın. Büyük felaket geliyor. İşte The Economist'in 2024 kapağı...

Ekonominin The Simpsonlar'ı olan The Economist'in 2024 kapağı dünya gündemine bomba gibi düştü. Simpsonlar gibi her şeyi biliyorlar! Parasını buna yatıranlar dikkat! Büyük felaket geliyor... Her şeyi bilen Economist'in 2024 kapağı sızdı!

HER ŞEYİ BİLEN DERGİNİN 2024 KAPAĞI SIZDIRILI

İngiltere merkezli haftalık The Economist dergisi her yıl hazırladığı kapağı sızdırıldı. Görenler şaştı kaldı! Simpsonlar gibi ekonomide her dediğini çıkartan The Economist, kapağıyla ekonomistleri şoke etti. 2024 yılı için hazırlanan kapakta ilk dikkat çekenler ise şunlar oldu;

her-seyi-bilen-economistin-2024-kapagi-sizdi-simpsonslar-gibi-her-seyi-biliyorlar-ona-para-yatiran-hemen-kacsin.jpg

Yayınlanan kapakta odak nokta ABD seçimleri oldu. Diğer gelişmeler ise bu odak noktadan ilerlemiş durumda. Kapakta ABD seçimleri ile ilgili dikkat çeken nokta Trump sorusu. Yine Nükleer füze kullanımı simgeleyen görseller ve Putin ve Zelenskyy arasında zamanın daralması da ön plana çıkarılmış. Ancak Rusya ve Ukrayna arasında süren savaşın durumu Trump'a bağlantılanmaya çalışmış.

ONA PARA YATIRANLAR DİKKAT! O TARİHTE DÜŞECEK

Kapakta aynı zamanda Euro, Dolar, Yen ve Sterlin için düşüş öngürüldüğü belirtildi. Yani kısacası dolar ve Sterlin'de düşüşler olması bekleniyor. Elektrikli araçlar ise özellikle son dönemde dünyayı bu alanda domine eden ve Avrupalı otomobil devlerini zor durumda bırakan Çin tarafına çizilmiş olması dikkat çekti.

b454.png

Kapakta dikkat çeken diğer bir nokta ise yenilenebilir enerjiden üretilen elektrik ve insan beynine bağlanan implantlar oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN