İş arayanların çilesi bitiyor! 18.000 personel yüksek maaşla işe alınacak: Bu meslekleri yapanlar dikkat!

İş arayanların çilesi bitiyor! 18.000 personel yüksek maaşla işe alınacak: Bu meslekleri yapanlar dikkat!

İş arayanlara müjdeli haber geldi. Yeni yılla birlikte asgari ücrete gelen zam sonrası maaşlar ciddi bir artış yaşandı. Bu süreçte yüksek maaşlı işe girmek isteyen vatandaşlar ise didik didik iş ilanlarını araştırmaya başladı. Beklenen haber ise İŞKUR'dan geldi. 18 bin 208 personel yüksek maaşla işe alınacak. Bu meslekleri yapanlar yaşadı. İşte İŞKUR iş ilanının detayları...

2023 yılı itibari ile işe alımlar hızla arttı. Milyonlarca kişi bu ilanları didik didik araştırırken İŞKUR'dan sevindirici bir haber daha geldi. İş arayanların çilesi sonunda bitiyor. 18 bin 208 personel yüksek maaşla işe alınacak. Başvuru şartları paylaşıldı, bu meslekleri yapan yaşadı. Başvuran herkesi anında alıyorlar. Bu fırsat kaçmaz! İşte detaylar...

BU MESLEKLERİ YAPANLAR DİKKAT! YÜKSEK MAAŞLA İŞE ALACAKLAR

Milyonlarca kişi arama motorlarında iş ilanlarını araştırmakta. Gelen son dakika bilgisi ise yüzleri güldürecek cinsten. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 18 bin 208 beden işçisi alımı yapılacağını açıkladı. Peki İŞKUR işe alım şartları neler? İŞKUR iş başvuruları nereden ve nasıl olur? İşte merak edilen tüm soruların cevapları;

nfgngfnf.jpg

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Merek edilen sorulardan ilki 'İşkur beden işçisi başvurusu nasıl yapılır?' oluyor. İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "Beden İşçisi" yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yapılan duyurusu sonrası işe alım başvuru şartları merak konusu oldu. İŞKUR tarafından aranan şartlar paylaşıldı. Buna göre;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • Sağlık problemi bulunmamak,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Kişisel temizliğine önem veren,
  • Tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun,
  • 18 - 40 yaş aralığında

şartları aranmakta.

İŞKUR'A KAYIT NASIL OLUNUR?

İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır. İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır.

Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.

Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN