İslam Memiş ‘endişelenmeyin’ diyerek kötü haberi verdi! Gram altında kaçınılmaz son! Önce 3.000 sonra…

İslam Memiş ‘endişelenmeyin’ diyerek kötü haberi verdi! Gram altında kaçınılmaz son! Önce 3.000 sonra…

Ekonomi analisti İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak, Merkez Bankası ve FED’in faiz kararlarının piyasaları nasıl etkileyeceği konusunda değerlendirmelerde bulundu. Memiş, dolar ve gram altın fiyatlarına ilişkin beklentilerini paylaşırken, yatırımcıların endişeye kapılmaması gerektiğini vurguladı.

Memiş, piyasa analizlerine dayanarak, gram altının önce 3.000 TL’ye, ardından da 4.000 TL seviyelerine ulaşmasını beklediğini ifade etti. Ancak bu rakamları sıkça kullanmanın toplumda endişe ve paniğe yol açabileceğinin altını çizdi.

Dolar kurunun geçen yıl 18 TL’den bu yıl 28 TL’ye yükseldiğini, şu anda 33 TL civarında olduğunu belirten Memiş, serbest piyasada dolar kurunun bu yıl 40 TL seviyesine ulaşmasının beklendiğini söyledi.

img-4435.jpeg

Doların yükselmesiyle birlikte gram altın fiyatlarının da arttığını belirten Memiş, asıl dikkat edilmesi gerekenin gram altın olduğunu dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN