İstanbul, Ankara ve İzmir'e Meteorolojiden büyük müjde! Ekim ve kasım ayına dikkat: Sonunda yüzde 100'ü göreceksiniz

İstanbul, Ankara ve İzmir'e Meteorolojiden büyük müjde! Ekim ve kasım ayına dikkat: Sonunda yüzde 100'ü göreceksiniz

Meteoroloji bu kez müjdeyi verdi! İstanbul, Ankara, İzmir bu müjde size… Ekim ve Kasım aylarına dikkat. Artık beklenen zaman geldi. Sonunda yüzde 100’ü göreceksiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Son yılların en sıcak yaz mevsimini geride bırakırken tüm Türkiye dört gözle yağışları beklemeye başladı. Özellikle de kuraklıktan, yağmurun azlığından bazı göllerimiz ve barajlarımız kuruma noktasına geldiği için bu yıl yağacak yağışlar herkes için çok önemli. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise bu konuyla alakalı önemli bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım…

KURAK GÜNLER GERİDE KALIYOR

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlar yapan Kerem Ökten, bu kez de önümüzdeki aylar için önemli bir paylaşım yaptı. Kurak bir yaz geçiren ülke için bu defa müjde verdi. Sonunda beklenen gün geliyor.

4.jpg

Sıcakların etkisi ile oldukça kurak bir yaz geçirirken ne yazık ki bazı göllerimiz kurudu, barajlarımızdaki su doluluk oranı ise oldukça düştü. Bu da insanları susuz kalma korkusu ile karşı karşıya getirdi.

EKİM VE KASIM BEREKET İLE GELECEK

Ökten, paylaşımında şunlara yer verdi:

“Ekim ve Kasım ayında bol yağış bekliyorum. 6 ay yağışa doyacağız. Önümüzdeki Yaz mevsimine barajlar olarak yüzde 100 doluluk oranı ile gireceğiz...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN