İstanbulkart kullanıcılarını ilgilendiriyor! Sistem tamamen değişti! Artık bu şekilde yapılacak…

İstanbulkart kullanıcılarını ilgilendiriyor! Sistem tamamen değişti! Artık bu şekilde yapılacak…

İstanbulkart kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Sistemde güncelleme yapılırken TL yükleme işlemlerinde de değişiklik yapıldığı belirtildi. Karta para yüklemek isteyenler artık bu yönteme göre yükleme işlemi yapacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

İstanbulkart kullanan vatandaşların sık sık kullandığı mobil uygulamada güncelleme yapıldı. Android ve iOS için sunulan yeni paket kapsamında otomatik TL yükleme imkanı da sunuluyor. Uygulama ile kullanıcıların daha rahat bir ulaşım sağlamasını amaçlayan BELBİM, kullanıcı güvenliğini artırmak amacıyla yeniliklere imza attı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…


OTOMATİK YÜKLEME YAPILACAK

İstanbul'da ulaşım sağlamak isteyen vatandaşların sık sık kullandığı İstanbulkart için bir yeniliğe imza atıldı. Toplu taşıma kartlarının kullanıldığı mobil uygulama için yeni bir güncelleme yapılırken otomatik TL yükleme imkanı sunulduğu belirtildi. Bununla birlikte kart bakiyesi belirli bir limitin altına düştüğünde otomatik olarak yükleme işlemi yapılacak.
Otomatik TL yükleme işlemlerinin yanı sıra kullanıcıların güvenliğini arttırmak amacıyla da yeni özellikler sunuluyor. Kullanıcıların uygulamaya giriş yaparken yaptığı başarısız giriş sayıları da artık gösterilecek. Bu kapsamda Android ve iOS için yapılan performans iyileştirme çabaları ile daha güvenli bir hizmet sağlanacak. 38.3 MB boyutundaki İstanbulkart Mobil 3.1.6 versiyonunda sunulan yenilikler şu şekildedir:

istanbulkart.jpg

OTOMATİK TL YÜKLEME


Hem fiziki hem de dijital İstanbulkart kullanıcıları için önemli bir gelişme yaşandı. Belirli bir tutar altına düşen bakiye durumunda ödemelerin otomatik olarak yenileceği belirtildi. Bu kapsamda müşterilerin otomatik TL yükleme talimatı oluşturabileceği uygulandı.

istanbulkart-uygulama.jpg

BAŞARISIZ GİRİŞLERİN GÖRÜNTÜLENMESİ

Uygulamayı kullanan kullanıcıların başarısız girişleri de artık ana sayfada görüntülenebilecek. Kaç kez başarısız giriş yaptığınızı öğrenebilirsiniz.
istanbulkart-mobil.jpg

İSTANBULKART’TA YENİ DÖNEM

“İstanbul Seni Seviyor” teması ile geliştirilen mobil uygulama kullanıcıların da daha rahat bir hizmet almasını sağlıyor. İstanbulkart Mobile yeni marka kimliğine uygun hale getirilmesi ile birlikte hem toplu taşımada hem de Mastercard desteğiyle çeşitli mağazalarda kullanım sağlanabiliyor. İstanbulkart kullanıcıları ulaşımın yanı sıra farklı indirim ve kampanyalardan da yararlanabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN