Kredi borçlarınız ortadan kalkıyor! Bu yöntem ile borçlarınıza elveda diyeceksiniz! Hemen göz atın

Kredi borçlarınız ortadan kalkıyor! Bu yöntem ile borçlarınıza elveda diyeceksiniz! Hemen göz atın

Kredi borcu bulunan vatandaşlar bütün borç yükünden kurtuluyor. Yeni yapılandırma kapsamında borcu bulunan vatandaşların borçlarından kurtulabileceği aktarıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Günümüzde artan fiyatlar birçok kişinin de borç yapmasına neden oluyor. Kredi kartı borcu bulunan vatandaşların yapılandırma yasası ile borçlarını yapılandırabileceği aktarıldı. Borcundan kurtulmak isteyen kişiler yapılandırma yapıp yapamayacağı hakkında araştırma yapmaya başladı. Yapılandırma ile birlikte işlemlerin daha kolay ve pratik bir şekilde ilerleyeceği belirtilirken piyasadan birçok kişinin yararlanacağı da aktarıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

YAPILANDIRMA YAPACAKLAR DİKKAT

Günümüzde pek çok kişi pek çok farklı alanda borç yaparak ödeme işlemlerini gerçekleştiriyor. Borçlarını kapatmak için de farklı yöntemlere başvuran kişiler için yeni yöntemler açıklandı. Kredi borçlarını yapılandırmak isteyen kişiler için mobil ve internet bankacılık işlemleri üzerinden yapılan işlemlerin yeterli olduğu aktarıldı. Kredi kartı detay menüsüne giriş yaparak buradan yönlendirmelerin takip edilmesi gerektiği belirtildi. Eşit taksitler ve belirli limitler kapsamında uzatılan kredi borçlarının ileri bir tarihe ertelenebileceği vurgulandı. Bu sayede yapılandırma işlemini tamamlamış olacaksınız.

para-hesap.jpg


YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Kredi kartı borcu bulunan kişilerin yapılandırma için uygulayabileceği iki farklı yöntem olduğu belirtildi. Bunlardan ilki dönem borcu olduğu belirterek daha ileri bir tarihe ertelenebileceği aktarıldı. Bunun yanı sıra bankaların kampanyalarından yararlanabileceği de belirtilirken her ay faiz alımları ile birlikte taksitlendirme yapılabileceği vurgulandı. Borcu bulunan kişiler 12 aya kadar taksitlendirme işlemi yapabilmektedir.

kredi-kartlari.jpg

BANKALARDAN YAPILANDIRMA AVANTAJI

Birçok şekilde ödenmesi yapılan borçlar kapsamında mobil bankacılık ya da internet bankacılığı işlemleri ile yapılandırma yapılabilecek aktarıldı. Bu kapsamda kişiler istedikleri yöntemi kullanarak bankaların yapılandırma avantajından yararlanabilir. Her bankanın yapılandırma süresi değişiklik gösterirken bu konu hakkında bilgi almak isteyen kişilerin bankalar ile görüşmesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN