Küçücük boyunla onu nasıl yuttun! Yılanın midesindeki yumrunun nedeni ortaya çıktı görenler inanamadı

Küçücük boyunla onu nasıl yuttun! Yılanın midesindeki yumrunun nedeni ortaya çıktı görenler inanamadı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tün dünyayı ayağa kaldırdı. Görüntüleri görünce gözlerinize inanamayacaksınız. Küçücük boyunla onu nasıl yuttun! Yılanın midesindeki yumrunun nedeni ortaya çıktı görenler inanamadı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Aç karnını doyurmak için dört bir yana akın eden yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Gelen görüntüleri izleyince gözlerinize inanamayacaksınız. Küçücük boyunla onu nasıl yuttun! Yılanın midesindeki yumrunun nedeni ortaya çıktı görenler inanamadı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hghggh-2023-07-27t123429-852.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Küçücük boyuyla yuttuğu yumurtayı görünce gözleriniz fal taşı gibi büyüyecek.

KARNINDAKİ ŞİŞKİNLİĞİN NEDENİ BELLİ OLDU

Sahte yumurta yutan bir yılan, San Diego Humane Society'nin Ramona Vahşi Yaşam Merkezi'ne getirildi. Çiftçiler genelde bu yumurtaları tavukların yumurtlaması için kullanırken yaşanan olay herkesi şoke etti.

KÜÇÜCÜK BOYUYLA ÖYLE BİR ŞEY YUTMUŞ Kİ...

Hemen harekete geçen ekipler yılanın kusabilmesi için yumurtayı yavaşça kafasına doğru hareket ettirdi. Yumurtanın yılanın derisini yırttığı yerleri diktiler. Uyandığında, yılan yumurtayı ağzından geri itmeyi başardı. Yılanın yaralarından iyileşmesi yaklaşık bir ay sürdü.

fggfgf-2023-07-27t123409-213.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

San Diego Humane Society'nin Ramona Yaban Hayatı Merkezi kampüs direktörü Andy Blue, "Her vahşi yaratık ekosistemimizde önemli bir rol oynuyor ve bu yüzden onları kurtarmak için çok çalışıyoruz. Biz insanlar için Gopher yılanlarını istiyoruz çünkü doğal olarak kemirgen popülasyonunu kontrol etmemize yardımcı oluyorlar." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN