Meteorolojiden ölümcül uyarı! Yarın kesinlikle o bölgeye gitmeyin: Yakalanırsanız bir daha...

Meteorolojiden ölümcül uyarı! Yarın kesinlikle o bölgeye gitmeyin: Yakalanırsanız bir daha...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tüm vatandaşları tek tek uyardı. O bölgeye gidenin bir daha kurtuluşu olmayabilir. Pazar günü herkes o bölgeden elini eteğini çekecek. İşte meteorolojinin o uyarıları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan güncel açıklamalar yakından takip ediliyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlara Pazar günü uyarısı yapıldı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile ölümcül tehlikeyi duyurdu. Kesinlikle gitmeyin uyarısında bulunan uzman isim, vatandaşları bir bir uyardı. Yakalananın vay haline. İşte meteorolojinin o uyarıları…

SAKIN O BÖLGEYE GİTMEYİN

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten geçtiğimiz Pazar günü Kilyos'ta bir gencin boğularak Hayatını kaybettiğini söyledi. Pazar günü Kilyos bölgesine gidilmemesi gerektiğini belirten uzman isim, deniz İnsanı çekiyor diyerek uyarılarda bulundu. Deniz'in kıyıdan uzaklaştırması durumunda kıyıya doğru yüzülmemesi gerektiğini vurgulayan Ökten, kıyıya paralel yüzerek akıntının atlatılabileceğini söyledi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden önemli paylaşımlarda bulunan Ökten, şu ifadeleri dile getirdi:


“Geçen Pazar Kilyos'ta bir genç maalesef boğuldu. Yarın da kesinlikle Kilyos tarafına gitmeyin. Denizi, insanı içeri çekiyor. Ve unutmayın! Deniz sizi kıyıdan uzaklaştırırsa; kıyıya doğru yüzmeyin. Kıyıya paralel yan taraflara yüzün. Böylece çeken akıntıdan kurtulabilirsiniz…”

Image

BİR ANDA ORTALIK BUZ KESECEK

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarına devam eden uzman isim, azar günü İstanbul'da rüzgarın etkili olacağını belirtti. Havanın bir anda serinleyeceğini söyleyen uzman isim, Gece saatlerinde üşütebilecek bir havanın olacağına değindi. Havanın hasta edebilecek bir şekilde soğuyacağını söyleyen Ökten, “Yarın İstanbul'da rüzgar etkili. Hava da serinleyecek. Gece üşütebilir. Hastalık riski var…” açıklamalarında bulundu.

ruzgar-esinti.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN