Migros’tan çok aldıran az ödeten kampanya! Ayçiçek yağında stok yaptıran fiyat! Litresi 34 TL’ye düştü!

Migros’tan çok aldıran az ödeten kampanya! Ayçiçek yağında stok yaptıran fiyat! Litresi 34 TL’ye düştü!

Migros Yeni yılda yeni indirimleri ile müşterilerin aklını başından almaya devam ediyor. Uygun fiyatlı etiketleri ile dikkat çeken Migros ayçiçek yağından et ürünlerine kadar pek çok farklı indirimlerle geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı 39,90 TL’den satılıyor. İşte Migros'ta kaçırılmayacak indirimler…

Ocak ayında yeni indirimlerle adından söz ettiren Migros, ayçiçek yağı, toz şeker gibi pek çok farklı kategoride indirim yapmaya devam ediyor. İndirim ürünlerini yakından takip eden vatandaşlar bu fiyatı duyduktan sonra soluğu Market önünde olacak. İşte Migros'ta kaçırılmayacak indirimler…

MİGROS’TAN İNDİRİM FIRSATI

Migros yeni indirimleri ile göz doldurmaya devam ediyor Turna 4 litrelik ayçiçek yağının Fiyatında %7 indirim yapan Migros 139 TL yerine 129,90 TL'den satıyor. Abalı ayçiçek yağında %29 oranında indirim yapan Migros 55,90 TL yerine 39,90 TL'ye satıyor.

Komili ayçiçek yağının 5 litresi için %10 indirim yapan Migros, 199,90 TL yerine 179,90 TL'den satıyor. Orkide Ayçiçek yağının 4 litresi ise 157,50 TL yerine 139,90 TL'ye satılıyor. Litre fiyatı ise 34,97 TL’ye denk geliyor.

yag-migros.jpg

yag-migros-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN