Musk: Zuckerberg dövüş şartlarını kabul etmedi

Musk: Zuckerberg dövüş şartlarını kabul etmedi

Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü şartlarını kabul etmediğini açıkladı. İtalya'nın Kültür Bakanı'nın kafes dövüşüyle ilgili bir organizasyon planlaması için teşekkür eden Musk, Zuckerberg'in teklifi reddettiğini belirtti. Zuckerberg, Threads platformu üzerinden yaptığı açıklamada, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı" dedi.

Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü şartlarını kabul etmediğini açıkladı. İtalya'nın Kültür Bakanı'nın kafes dövüşüyle ilgili bir organizasyon planlamasına teşekkür eden Musk, Zuckerberg'in teklifi reddettiğini belirtti. Musk, "Zuckerberg yalnızca UFC organizasyonu düzenlenirse dövüşmek istiyor. Ben her türlü dövüşmeye hazırım" diye ifade etti.

Zuckerberg ise Threads platformu üzerinden yaptığı açıklamada, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı." ifadesini kullanmıştı. Elon Musk ise bu açıklamaya X platformu üzerinden "Zuck bir tavuk" şeklinde yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN