Oğuzhan Uğur'un acı günü

Oğuzhan Uğur'un acı günü

Oğuzhan Uğur, Kahramanmaraş merkezli depremlerde arkadaşının hayatını kaybettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşan Uğur, arkadaşının fotoğrafını paylaşarak "Abisi olarak rahmetle anıyorum, annesi babası da gömüyor. Ne diyeyim… Allah rahmet eylesin." dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 11 ili birden etkiledi. Depremde hayatını kaybeden kişiler arasında Oğuzhan Uğur'un arkadaşı da vardı. Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından 'kardeşim' diye hitap ettiği arkadaşının fotoğrafını yayınlayarak hayatını kaybettiğini duyurdu.

Uğur paylaşımında şunları söyledi:

"Selo. Bizim Selo… O da bu depremde kaybetti hayatını. Gencecikti. Birinin oğlu, birinin torunu, birinin dostu, birinin aşkı, birinin arkadaşıydı. Siz gibi… O da önceden yaşanan depremler için tweet atmıştı. Ölenlere rahmet dilemişti. Üzülmüştü. Biz gibi… Hepimiz yarınımıza kuşkuyla bakıyoruz. O da öyleydi. O gitti, biz kaldık. Yarına biz ne oluruz Allah kerim tabii. Abiler kardeşlerine rahmet okumamalı, analar babalar oğullarını gömmemeli… Abisi olarak rahmetle anıyorum, annesi babası da gömüyor. Ne diyeyim… Allah rahmet eylesin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN