Oyuncu Bergüzar Korel sessiz kalmadı: Ben de senin gibilerden tiksiniyorum! Bi bitmediniz!

Oyuncu Bergüzar Korel sessiz kalmadı: Ben de senin gibilerden tiksiniyorum! Bi bitmediniz!

Bursa'da bir minibüste çarşaflı bir genç kıza "Çarşafın bana değmesin, tiksiniyorum" diyen kadına tepkiler devam ediyor. Oyuncu Bergüzar Korel de sosyal medya hesabından olaya tepki göstererek "Ben de senin gibilerden tiksiniyorum! Bi bitmediniz!" dedi.

Bursa'da bir toplu taşıma aracında yaşanan çarşaf tartışması ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in de tepkisini çekti.

Bindiği minibüste "Uzak dur çarşafın bana değmesin, tiksiniyorum" diyerek yanındaki yolcuyu rahatsız eden orta yaşlı kadına minibüsteki diğer yolcular tepki göstermiş ve özür dilemeye zorlamıştı.

"Açığında kapalısında değilim" diyerek kendini savunmaya çalışan kadın da özür dilemişti.

Minibüs güvenlik kamerasının ve bir yolcunun çektiği görüntüler internette yayılınca yaşanan tartışmayla ilgili çok sayıda tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları çarşaflı genç kıza tepki gösteren yolcuya sert çıktı.

Çirkin olayla ilgili bir tepki de oyuncu Bergüzar Korel'den geldi.

Korel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla "Ben de senin gibilerden tiksiniyorum. Hâlâ üzerimizdeki kumaş parçasının miktarıyla uğraşan kendinde bu hakkı görenler! Bi' bitmediniz" ifadelerini kullandı.

berguzar-tepki.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN