Son dakika!... Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam oranı sonuna belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı

Son dakika!... Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam oranı sonuna belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı

Milyonlarca memur ve emekli bu haberi bekliyordu. Beklenen zam oranı nihayet belli oldu! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz zam oranını açıkladı...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milyonlarca memur ve memur emeklisini yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, memur maaşlarındaki zam oranını paylaşırken aynı zamanda asgari ücrete dair önemli mesajlar verdi.

MEMUR VE MEMUR EMEKLİLERİNE YÜZDE 50 ZAM MÜJDESİ

emekli-zammi-ne-kadar-2.webp

Cevdet Yılmaz, TRT Haber canlı yayınında yaptığı konuşmada, memur ve memur emeklilerine yönelik maaşlarda yüzde 50 civarında bir artış öngördüklerini ifade etti. Ayrıca, işçi emeklileri için farklı bir artış öngörüldüğünü belirtti. Emeklilerin haklarına sahip çıkacaklarını ve ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini vurguladı.

YILMAZ'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

emekli-zammi-ne-kadar-1.webp

Konuşmasında asgari ücrete de değinen Yılmaz, geçen yıl asgari ücretin yüzde 107 artırıldığını hatırlatarak, asgari ücretin vergiden muaf tutulduğunu belirtti. Yeni müzakerelerin başladığını ifade eden Yılmaz, işletmelerle çalışanlar arasındaki dengeyi korumanın önemine vurgu yaparak çalışanları enflasyona ezdirmemeyi hedeflediklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN