Sözcü TV'den ayrılmıştı! Fatih Portakal'ın yeni adresi neresi olacak?

Sözcü TV'den ayrılmıştı! Fatih Portakal'ın yeni adresi neresi olacak?

Ünlü haber sunucusu Fatih Portakal, ekranlara dönüş müjdesini verdi. Sözcü TV'deki ana haber sunumuna Haziran ayında ara veren Portakal, heyecanla beklenen dönüşünü sosyal medya üzerinden duyurdu. Yaptığı paylaşımda, "Yeni sözleşme, yeni imza. Peki, neresi?" ifadelerini kullandı. Portakal'ın tekrar ekranlara dönmesi, izleyiciler ve medya dünyası arasında büyük bir merakla karşılandı.

Ünlü haber sunucusu Fatih Portakal, anchormanlık kariyerine verdiği aranın ardından Sözcü TV'de tekrar sahalara dönmüştü.

3 AY SONRA AYRILDI

Mart ayında başladığı ana haber sunuculuğunu haziran ayına kadar sürdüren Portakal, 3 aylık yoğun çalışmanın ardından "Bana müsaade... Evet, bugün sezon içindeki son yayınımdı. 20 Mart'ta ilk merhabamı demiştim size... Yaklaşık 12-13 hafta boyunca sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerleyim. Gelecekte neler olacağına dair kesin bir şey söylemek zor, ancak haber sunmanın tadını çıkarıyorum. Bu harika ekip ile 3 ay geçirdik. İlk defa bir araya geldik ancak hızla kaynaştık. Onların kişilikleri, profesyonelliği ve dostluğu için teşekkür ederim. Eğer bu 90 gün boyunca başarılı bir iş çıkardıysak, bunun nedeni takım ruhumuzdu. Hepinize teşekkür ederim, var olun. Bu insanları özleyeceğim." şeklinde duygusal bir veda mesajıyla izleyicilere veda etmişti.

Bu mesajın ardından Portakal'ın tekrar ekranlara dönmeyeceği düşünülüyordu.

Ancak, bugün Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ekranlara dönüş yapacağını müjdeledi. "Haberim var! Yeni sözleşme, yeni imza. Peki, neresi mi?" diyerek, izleyicilerine sevindirici haberi duyurdu.

opera-anlik-goruntu-2023-08-10-175904-twitter-com.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN